Edebini tıopla klavye delikanlılığı yapma !!amelelerin msn durumlarına yazdığı şeyler değil mi bunlar sanat nerde anlamadım
Komşum pizza getirmiş yesemmi yemesemmi diye konu açan birisi için çok iddealı degilmi ?amelelerin msn durumlarına yazdığı şeyler değil mi bunlar sanat nerde anlamadım
edepsiz bir şey yok mesajımda, msn zamanlarını bilen biri zaten dediğimi anlayacaktırEdebini tıopla klavye delikanlılığı yapma !!
klasik ad hominem savunması şaşırtmadı açıkçasıKomşum pizza getirmiş yesemmi yemesemmi diye konu açan birisi için çok iddealı degilmi ?
İnsanın içinde kalitesizlik ve seviyesizlik olmasaydı sende onu yazmadın, benim içimdeki yetenek deyip yazdığım gibiedepsiz bir şey yok mesajımda, msn zamanlarını bilen biri zaten dediğimi anlayacaktır
başlığı "içimdeki yetenek" diye açarak yetenekli olduğunu baştan kabul ettiğini ve tatmin olmak için onay istediğini belli ediyorsun. gerçeği söyleyince klavye değikanlılığı rererö diye başlaman da bunu gösteriyor zaten[DOUBLEPOST=1422525352][/DOUBLEPOST]