Enderr
Üye
herkese merhabalar öncelikle şunu belirteyim 8 aylık bir spor gecmısım var. sıkıntım şu sol bilegim tam anatomik ismini bilmiyorum ama tam olarak bilek kasının oldugu yer. alt kısımdan kemiğe dogru bir agrı saplanıyor sanki adele ile kemigin arasında bi yer dokundugumda fazlasıyla canım yanıyo özellikle biceps ve omuz idmanlarından sonra.. calısırken de cok canım yanıyo hatta 1-2 kez ıdmanı yarıda bıraktıgım da oldu ama salona gırdıgımde herseyı unuttugum ıcın pekte umursamıyorm acıkcası.aslında nasıl oldu bilmiyorum ama büyük ihtimal arnold press yaparken agırlıkları yerden omuzlarken bilekteki adeleye aşırı yük binmesi sonucu veya barbell curl yaparken oldu dıye tahmın edıyorum cunku en cok bu hareketlerı yaparken agrıyor. arnorl yaparken aslında pek bi acı yok sadece agırlıgı yerden omuzlarken. yaklasık 2 aydır böyle devam ediyor ara vermekte istemiyorum pskolojm bozuluyor spor yapmadıgım zaman kuculuyormus gıbı hıssedıyorum. hocama danıstım kendısı oldukca öğrencileriyle ilgili ve bilgilidir. bandaj sarıp öyle idman yapmamı önerdi. denedim fakat agrı gecmedı bugun tekrardan sordum. buyuk ıhtımal tendom iltihaplanması olmustur dedi. ne yapmamı onerırsınız dıye sordum ara mı vermelıyım bı sure dınlendırsem gecmezmı dıye sordum. bana önerisi dinlendirirsen gececegi zaman dilimi biraz uzar bilegini agrıtan idmanları dusuk agırlıkla form kaybetmemek ıcın yaparsan senın ıcın daha yararlı olur dedı. arnold press i 20 kg -25 kg-25kg olmak uzere 3 set yapıyorum 17.5 la basla 20 le bitir dedi. barbell de son set 20 şer kg takıyorum onu da en fazla 15-17.5 a cık dıye onerdı. böyle devam etmek istiyorum bi süre tabi değerli önerilerinize de acığım yardımcı olursanız cok sevınırım..