superpippo
Üye
Merhaba abilerim kardeslerim 25 yaşında etli butlu bir adamım. 3 sene önce 142 kilodan 87 kiloya uzanan bir zayıflama maceram oldu fakat hic spor yapmadan klasik yanlışlarla verdim kiloyu ve sarkik,kassız bir vücudum oldu gerci elbiselerle fena durmuyordu boyum uzun ololduğundan sanırım. O kiloyu 1sene kadar muhafaza ettim fakat sonra malesef alkolik oldum.Simdi tekrar 112 kiloya kadar çıktım ve artık dur demenin zamanı geldi.Yaklaşık 1haftadır beginnerin az üstü ağırlık çalışması yapıyorum ama hakkını vererek.uzun arastirmalar sonucu bu antremanlarla beraber ketojenik diyet veya beslenme neyse uygulamaya karar verdim. Kaloriyi düşük tuttum esas amaç kilo vermek olduğu için eğer mümkünse yağdan tabiki. Yaptığım amatör hesabıma göre 20 gr carb 125 gr protein 100 gr yağ almam gerekiyor.
Haftada 4 gun antreman düşünüyorum ve açıkçası kardiyodan nefret ediyorum.
Klasik omuz biceps triceps kanat sırt göğüs antrenmanlarına squat,dead lift,lunge,mekik ve bel.hareketleri ekledim.
Örnek bir gun beslenmemi yazmam gerekirse
Sabah
4 haşlanmış yumurta 100gr yağlı peynir.100 gr jambon roka brokoli
Öğle
200 gr ton balıklı rokali soğanlı salata ustune limon ve 25 gr zeytinyağı
Aksam
250 gr tavuk/kırmızı et/balik
Roka soğan üstüne 20gr zeytinyağı
Yaklaşık 1500 kalori ediyor günlük ve ek olarak hicbir madde kullanmayı düşünmüyorum (içtiğim kahvedeki kafein ve yeşil çay dışında)
Tecrubeli arkadaşlarımdan tavsiye ve eleştirilerini bekliyorum takip edip tavsiye verene şimdiden cok teşekkür ederim.
Anlık kilo 112 boy 189cm vücut kitle endeksimden hic haberim yok
Haftada 4 gun antreman düşünüyorum ve açıkçası kardiyodan nefret ediyorum.
Klasik omuz biceps triceps kanat sırt göğüs antrenmanlarına squat,dead lift,lunge,mekik ve bel.hareketleri ekledim.
Örnek bir gun beslenmemi yazmam gerekirse
Sabah
4 haşlanmış yumurta 100gr yağlı peynir.100 gr jambon roka brokoli
Öğle
200 gr ton balıklı rokali soğanlı salata ustune limon ve 25 gr zeytinyağı
Aksam
250 gr tavuk/kırmızı et/balik
Roka soğan üstüne 20gr zeytinyağı
Yaklaşık 1500 kalori ediyor günlük ve ek olarak hicbir madde kullanmayı düşünmüyorum (içtiğim kahvedeki kafein ve yeşil çay dışında)
Tecrubeli arkadaşlarımdan tavsiye ve eleştirilerini bekliyorum takip edip tavsiye verene şimdiden cok teşekkür ederim.
Anlık kilo 112 boy 189cm vücut kitle endeksimden hic haberim yok