aNGELRAYCo
Üye
Merhaba ben Yurt dışından Aşkın adlı başlık açtım yetkililer kapatmışlar resimler den dolayı...1 aylık çalışma....eksikleri bi sizde duymak isterim....dumbelllls
Eklentiler
Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
eksik beyinde kardesim sen 1 ayda bu hale gelemezsin kimseyi kandirmaya calisma zaten sadece bu isten senin gibi anlamayanlari kandirabilirsin sen ve senin gibiler bu sporu baltalayan insaat iscilerisiniz amele ya da hamaldan baska bi farkin yok bence o kizin yaptigi yorumu sen kesin ciddiye alip o igrenc vucuduna daha da yag yuklersin eger sana sevabina bi tavsiye istersen acilen yga yak yoksa 1 degil iki kere amele olursun aci konusan gercek konusur boyle insanlarda hic sevilmez biliyorum sen banada kizacaksin ama objektif olup bi dur aynaya bak kararini sen ver.....
1 aylık kasa benzemiyor bencede ama yalan söylüyorsunda demiyorum daha önce yaptığın işten dolayıdır bu gelişim yani sende biliyosundur başlarken 0 vücud ile başlamadığını
tam guzel kardesim benim senin ve herkesin yaptigi ise saygim var kusurabakma ben oyle demek istememistim ama 1 aylik vucut olmadigini sende iyi biliyosun demekki bak burda buyuk kucuk herkes sen,ben ve herkesin yazdiklarini okuyup fikir sahibi olmaya calisiyor sifirdan baslayip 1 ayda senin gibi gozukecegine inanacak cok fazla insan olabilir yetiskinler sorun degil onlar cahilliklerine yansinlar ama genc arkadaslar aileden destek goremeyip burda yazilanlarla biseyler yapmaya calisan kucuk arkadaslarda olabilir yazdiklarinda bunlari dikkate almalisin insanlik namina bunu hepimiz yapmaliyiz sana iyi calismalar guzel kardesim ayrica bizde gariban cocuguyuz senin ne demek istedigini ben gayet iyi anladim inan cok farkli degiliz sadece bakis acilari degisik bu hayatin cok kisa oldugunu unutmadan hayata devam etmek gerek saygilar iyi calismalar....
evet kasda yok ortada zaten cok yağ varama yinede devam et ilerki zmanlarda daha iyi seyler yaparsın
bişey demiyecektim ama benden günah gittianlamadıgım sey kasla yagı ayıramıyorlar. cok fazla yag var 20 kilo rahat hemde kasılı duruyor rahat bıraksa bide.... sırt fotografından bellı o kadar kolu olan bı prof body cıde super bi sırt olur 1 tane bıle kas yok. adam 1 aylıgım dıyorlar ama ınanmıyorlar hayret neresile bakıyorlarsa.
bişey demiyecektim ama benden günah gittiben senin fotolarına da bi güzel baktım bukadar acımasız eleştiricek bi alt yapıya sahip değilsin. adam tamam yağlı ama hatrı sayılır kası(senden fazla) da var, gözardı etmek budalalık ve çekimle de alakası var;ışığıydı,gölgesiydi,makinesiydi,çekeniydi... senin gibi stüdyoda çekilseydi sırtında '1tane'den fazla kas bulurdun emin ol..5ay sonra bu adam seni geçer ben söliyeyim ; ) hadi kolay gelsin