abcdefgHAKAN 14 aylık Gelişim videosu

Tüm BodyforumTR Ailesine Selamlar...

Burada videoyu paylaşmamın sebebi evde yaşadığım can sıkıntısı..
Poz vermeyi pek bilmem. Kendi çapımda kameranın önünde 14 aylık gelişimin bir videosunu çekip sizlerle paylaşmak istedim. Pek özen göstermeden anlık bir çekim. (umarım göz zevkiniz bozulmaz)

14 aydır vg ile ugraşıyorum. 14 ay süresince (2 aylık arayı saymazsak) düzenli bir şekilde calışıyor ve beslenmeye özen gösteriyorum. Bu spora 54 kilo ile başladım. Şu anda 70 kiloda takılıp kaldım. Bu benim sorumsuzluğumdan dolayı... Bu aralar aşırı derece İdman iştahsızlığı yaşıyorum keyif alamıyorum...

Yardımcı olabilceğim sorular olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.

Herkese iyi çalışmalar.. Bol keyifler...

https://www.youtube.com/watch?v=pdGRHcbnNDY

12 aylık süre için gayet başarılı... Arka kola biraz daha ağırlık ver :)

evet ektomorf gözüküyor.gelişme az vs diyenler çıkabilir before after yapsan görürlerdi gelişmeyi,bi ektomorf için harika gelişim.ayrıca kuru durumda sonuçta bulk değil.tebrikler.

Göğüs çok iyi. Sırt pozunu daha düzgün verebilirdin. Vücudun kas inşaası için temel ihtiyaclarından biri yağdır biliyosun ki. Bu yönde çalışmanı öneririm

vucut tipi ektomorf ve mezo arasi ama ekto agir basiyor.. Suana kadar hic yaglanmadim denedim olmadi.. kuru birsekilde buyumeye dewam. before resim hic yok . sebebi eski vucudun fotosunu çekecek hiç cesaretim olmadi. Bir insan bukadar mi zayif çelimsiz olurdu vede sagliksiz.. Spora başlarkende bu seviyeye gelecegimi bilseydim çekmezmiydim. çünkü o konumdan bu konum arasinda %120 lik bir fark var.

Göğüs ve kollar biraz daha hacimlenirse çok sağlam bi vücut olucak.Ayrıca ilk halini bilmiyorum ama bi ektomorf için bu kadar sürede başarılı bir vücut.ÇAlışmaya devam kolay gelsin:)

Göğüs ve kollar biraz daha hacimlenirse çok sağlam bi vücut olucak.Ayrıca ilk halini bilmiyorum ama bi ektomorf için bu kadar sürede başarılı bir vücut.ÇAlışmaya devam kolay gelsin:)

Bu video 1,5 ay önce çekmiştim. 1,5 ay içerisinde beklemedigim bir hacim artışı yakaladim..
C vitamini +omega+B16 takviyeden verim aldim gibi...
önceki halim kalem pil kollar kemige yapişan bir deri .. iğrenç bir gögüs yapısı.
Hazır oldugumda iyi bir hacimle foto video paylaşımlrında buluncam..
Ve benle aynı kaderi paylaşan 50kglulu ektolara yardimcı ve ilham olmak adına konu açıp deneyimleri paylaşacagım.

bu sporda gösteriş yapılacakca omuz başlarından ve kollardan yapılır. göğüs iyi omuz ve kollar biraz daha hacimli olmalı. Ama 12-14 aylık geçmiş için az bir görünüm.

Back
Yukarı