Abiler ablalar nolur bir bakın (halsizlik baş dönmesi KAHVE)

öğleden sonra spora gidicektim kalktım 12 de tam yedim kahvaltıyı biraz geç kaldım yumurta peynir domates sonra 3 saat sonra karpuz peynir ve patlamış mısır yedim spordan önce bide geçenlerde duydum kahve önemliymiş diye kalktım sağlam acılı bi kahve içtim bardağın 44 de 3 ünü içtim nescafe idi sonra spora gittim fakat gözüme bir renkli perde sol gözüme şuan acaip halsizlik tansiyon düşüklüğümü ne bilemedim öyle enteresan ve kötü bi durum ki bir anda resetlendim Allah hayıra çevirsin

Ben bunu yazdım aramızda çok tecrübeliler var daha yeniyim yanılıp düzeltiyorum çok eksiğim var bilioyrum

Bu arada hiç bir takviye almıyorum

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok sağolun

Spor öncesi karpuz peynir patlamış mısır yemen etki etmiş olabilir, daha iyi karbonhidrat yüklemesi yaparsan tansiyon düşüklüğü yaşamazsın

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenmeden kaynaklı diye düşünüyorum sağlam beslenmeden antrenmana gitmeyin bu is karpuz kavun ile olmaz dolu bir tabak makarna ye öyle git idmana bakalım nasıl sonuc verecek, veya muz ve yulaf

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücudumuz bazen bize uyarılarda bulunur bunun gb yediklerinden yeme şeklinden uyku düzeninden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle mesela tok karnına ağır çalışmaya girdiğinde de olur veya açık havada oksijen de çarpabilir gb ...şey gb düşün aşırı zorlandığında ısındığında telefonlar kendini kapatır daha fazla zarar görmemesi için buna benzer işte...senin yine de daha ileri bir durumda hastaneye uğramanda fayda olur...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı