abiler bi sorum var bakın yeniyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdk abiler ben ektomorfum 2 ay olucak bu spora basliyali 60 kiloydum 64 oldum bunda sorun yokta göbegim var herkez kardiyo yapma kilon az erirsin kilo alamazsin iyice kilo yap bi 70 75 kilo ol göğüsler omuzlar kollar iyice gelişsin kardiyoya bi girersin yaglarini yakarsin on numara vücudun olur diyo sizce bylemi yapmaliyim kardiyoya girmelimiyim bunlari sormamin sebebi bulundugum yerde sadce belediyenin salonu var ve hoca ilgisiz her antenman basinda 5 fk kondisyon bisikleti 5 dkda eliptik bisiklete biniyorum antrenamanimi bitirdikten sonra meik cekiyorum ve bel calistimiz bi alet var dnerek onu yapiyorum sizce kardiyomu yapmaliyim yoksa dedikleri gibi iyicd hacim aldiktan sonrayami birakiyim

bende de hafif göbek var başlarda çok kafaya takardım eritsemmi diye ama omuzlar kanatlar genişledikçe göbek falan sorun olmaktan çıkıyor göbekten kastım hafif yağlanma yani abartıysa eritilmeli ama fazla değilse önce hacim al sonra o yağı atarsın zaten

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı