Abiler yardım edermisiniz

abilerim cümleten selamın aleyküm 19 yaşındayım 182 boy 90 kiloyum yağ oranımı ölçtürdüm yüzde 34 çıktı çok yüksekmiş öyle söylediler ve genel olarak bütün yağ göbek ve gögüs bölgesinde günlük ögünlerimi kahvaltı dahil 2 ye indirdim ve haftanın 6 günü spora gitmeyi düşünüyorum akşamları basket oynuyorum sizce nasıl bir program izlemeliyim hem yag yakarken hemde hacim kazanmak istiyorum omuzlarım dar bu durumdanda rahatsızım

Sn. Salazar, hem yağ yakıp hem hacim almak imkansıza yakın bir olay. Benim nacizane tavsiyem öncelikle kardiyoya ağırlık verip bilinçli bir diyetle yağ oranını %15-17'lere çekmendir. Başarılar.

Kardiyo ile zaman kaybetme, full body program ile haftada 3 gün çalış. Beslenme ve uykuyu da düzene sokarak kas kazanıp, yağ yakarsın. Hem hacminden fazla bir kayıp olmaz hem yağ oranın düşer belki biraz yavaş olur ama hedefine sağlam bir şekilde ulaşırsın. Aynı zamanda vücudun toparlanacağından sarkma vs derdinde olmaz.

Bu tarz konularda herkes farklı sistemlerden fayda gördüğünden birçok farklı tavsiye okuyacaksın. Hepsini oku, anla ve aklına en çok yatanı uygula :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı