Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bomberman dedi:Pump Forever dedi:3. ay da bench presste 100'ün üstüne cıkmıstım..
blitz acik acik söyleyim bazen seni kiskaniyorumhelal olsun valla.
Pump Forever dedi:bomberman dedi:Pump Forever dedi:3. ay da bench presste 100'ün üstüne cıkmıstım..
blitz acik acik söyleyim bazen seni kiskaniyorumhelal olsun valla.
Bombermanharbi senin kafa karısmış azcık, daglara cık koş azcık... Karasan'ı yakalarsın oralarda , 5 k kosuyor hergün oralarda o
![]()
Karasan dedi:Yalnız acele etsin, mesafe 7 kilometreye çıkmak üzere, yetişemiyorum, dalağım şişti gibi sızlanmalar dikkate alınmayacaktır![]()
bomberman dedi:Karasan dedi:Yalnız acele etsin, mesafe 7 kilometreye çıkmak üzere, yetişemiyorum, dalağım şişti gibi sızlanmalar dikkate alınmayacaktır![]()
karasan ben orta 1´e giderken haftada 4-5 kere 10 kilometre kosuyordum... :lol: ama su anda kondisyon berbat. 7 kilometre kosabilirim tabii ki ama yavas tempoda o yüzden belki sana yetisemem... bu sigara beni öldürecek. :?
bu arada lionheart bükme yayi (böylemi deniyor bilmiyorum) ile bilekleri falan gelistirebilirsin fazla zorlamadan... birde su gerilen yaylar varya gögüs icin onlardanda kullanabilirsin. bunlarin kemik gelisimine negatif bi etkisi olmaz degil mi arkadaslar? saygilar.
Bomberman hiçbişi anlamadım ben bu işten. Ne kıskanç adammışsın yaw :!:bomberman dedi:pardon onu pump forever yazmis... hey allam yarabbim. kafada bin tane tilki dolasiyor neyi kime yaziyorum bende bilmiyorum. oplar bi el atsin lütfen. her neyse artik senide kiskaniyorum blitz!!! :lol: sen artik ivan dragosun ben rocky... daglari cikip kosmak geldi icimden... :lol: :lol: :lol:
Karasan dedi:bomberman dedi:Karasan dedi:Yalnız acele etsin, mesafe 7 kilometreye çıkmak üzere, yetişemiyorum, dalağım şişti gibi sızlanmalar dikkate alınmayacaktır![]()
karasan ben orta 1´e giderken haftada 4-5 kere 10 kilometre kosuyordum... :lol: ama su anda kondisyon berbat. 7 kilometre kosabilirim tabii ki ama yavas tempoda o yüzden belki sana yetisemem... bu sigara beni öldürecek. :?
bu arada lionheart bükme yayi (böylemi deniyor bilmiyorum) ile bilekleri falan gelistirebilirsin fazla zorlamadan... birde su gerilen yaylar varya gögüs icin onlardanda kullanabilirsin. bunlarin kemik gelisimine negatif bi etkisi olmaz degil mi arkadaslar? saygilar.
Orta 1 falan geride kaldı, ben simdi 80 kilo olsam emin ol, bu bacaklarla 5 kilometreyi 21 dakikadan uzun zamanda kosmam, biz simdi forma girmeye calisan yaslanmis bünyeleriz, önümüze bakmamız lazım![]()
bomberman dedi:karasan iyi gidiyorsun ama sen yinede kendini zorlama derim düsün mesela bu her sporda böyle... vücut gelistirmede bile ayni kaslari her gün yora yora calistirmiyoruz. öyle degil mi????
blitz kiskanma denemez... orda saka olsun diye bi abartma yaptim. benden üstün olanin seviyesine ulasmayi her zaman isterim. bu herkes icin gecerli. ama kiskanmak veya atiyorum "keske bu adam bu kadar iri olmasaydi" demem... aksine onun adina sevinirim ve calisirken daha motivasyonlu bir sekilde calisirim.
mesela düsün biz neden bu kadar azimli calisiyoruz??? etrafimizda bu kadar iri insan olmasa ve herkes cok zayif olsa iki günde birakiriz... yeter bu kadar yeterince gelistim diye. mesela karasan neden bu kadar azimle calisiyor? herkes bana cok sismissin diyordu bende kendimi iyi saniyordum diyordu. ama resimlerini cektikten sonra gercekten cok iri olmadigini anladi ve belki forumdaki baska kisilerin ondan iyi oldugunu (yanlis anlama sakin karasan)... bu onu bir bakima kamciladi ve motivasyon verdi diyebiliriz. ve bu yüzden su anda cok daha istekli calisiyor... ve kafasinda daha iyi olmak var. ki her gecen gün daha iyi bir vücuda sahip oluyor. örnek vereyim mesela jay cutler belki su anda var gücüyle calisiyorsa nedeni ronnie coleman´dir... cünkü onu gecmek istiyor. herkesi hayatta motive eden bir seyler vardir. benide tabii ki baskalarindan iyi olma istegi motive eder. buna kiskanclik denemez. saygilar.
![]()