ektomorf666
Üye

Merhaba abilerim ve kardeşlerim.34 yaşında bu spora başladım.Ama galiba en kötü spor salonunda başladım.hocalar başka alemde herkes kendi halinde.Hocanın birisi fitness yap diyor birisi body.ikisinin farkı nedir diyorum cevap yok.birisi porgram diyor birisi tum vucut diyor. gelelim benim sorunuma 1,80 boyundayım ve 77 kiloyum.1 ay once başladım.1 hafta hoca tavsıyesıyle butun vucudu bi çok alette çalıştırdım ama sonrasında hocalar ilgilenmiyor.Başından atıyor.ben de buradan okuduklarımla kendi başıma bi şeler yaptım.10,gunden itibaren
1,gün göğüs ve karın
2,gün omuz ve sırt
3,gün kollar ve bacak şeklinde çalışmaya başladım ve her bolgeyi 7 hareket 4*10 set olmak uzere 20 gundur aynı şekilde çalısıyorum.1 gun dinlendiriyorum 4,gun en baştan başlıyorum tekrar.
Ayrıca 10 gunden sonra pro gainer amino full tablet keratin ve glutamin kullanmaya başladım.
Eleştriye son derece açığım lutfen resimlere bakarak ve bu okuduklarınızıda değerlendirerek bana fikir verin.Dediğim gibi eleştriye acıgım ama sadece tecrubeli arkadaşlar yaparsa sevinirim...Şu anda 82 kiloyum ve durum resimlerdeki gibi ( resimleri çekerken kendimi biraz kastım tabi

Son düzenleme: