Acil yardımınıza ihtiyacım var!!..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize selamlar.Aranıza henüz Yeni katıldım.Direkt konuya girmek istiyorum.5 adet yumurta 1 tabak pilav Ve yaklaşık 400 gr tavuk yedikten sonra bcaa+vitargo+protein tozunu karıştırıp içtim.İçer içmez midem bulandı Ve bi miktar kustum.Şimdi ise çarpıntım var.Sebebini öğrenmek istiyorum.Bu tozların her hangi bir zararı Ve ya yan etkisi var mı?Çarpıntımın sebebi ne olabilir ?
Kilom 60
Boyum 180
Yaşım 19

soğuk algınlığın var bu 1.ci faktör diğer faktör ise o yemeğin üstüne o supplementleri midenin kaldırması mümkün değil ve ihtiyacında yok zaten

aynen yukarda arkadaş yazmış sen o kadar şey yeyip üstüne bir o kadar da supplement alırsan tabi kusarsın mide bu sonuçta çöp tenekesinin bile bi hacmi var

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı