Acil Yardım l Karın Hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaş 16 boy 180 kilo 63

salonda çalısırken karın hareketlerinde hiç yorulmuyorum mesela 800 900 mekik 300 sıkıstırma 300 çakı rahat yapıyorum yorulduğumdan değil bezdiğimden bırakıyorum. bunun bana bir zararı olurmu

koskoca forumda 1 kişi cevaplıyamıyormu

yaşına göre abartılı bir sayı bence çok aşırır yüklenmenin zararı olur diye düşünüyorum :)

yaş 16 boy 180 kilo 63

salonda çalısırken karın hareketlerinde hiç yorulmuyorum mesela 800 900 mekik 300 sıkıstırma 300 çakı rahat yapıyorum yorulduğumdan değil bezdiğimden bırakıyorum. bunun bana bir zararı olurmu

Olur zarari, bunlar yerine mekik yaparken eline agirlik al yap setli calis. maks 15-25 tekrar araligi.

Ayrica zamanin oldugunda lutfen forum kuralalrina gozat.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forum-kurallar-t1581.html

teşekkürler

Olur zarari, bunlar yerine mekik yaparken eline agirlik al yap setli calis. maks 15-25 tekrar araligi.

Ayrica zamanin oldugunda lutfen forum kuralalrina gozat.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forum-kurallar-t1581.html

10 kilo alarakda çekiyorum yine yormuyor beni zatn yeni başladım haftada 3 gün çalışıyorum bunu için her antremanda her bölgeyi çalıstırıyoruz yanı 800*3=2400 mekik(haftada) ve 0 ağrı hiç bir sorun olmuyor

10 kilo alarakda çekiyorum yine yormuyor beni zatn yeni başladım haftada 3 gün çalışıyorum bunu için her antremanda her bölgeyi çalıstırıyoruz yanı 800*3=2400 mekik(haftada)

20 kilo al dogru bir sekilde mekik cek zirve de karin kaslarin sik yattiginda serbest birak, hala yanma olmuyor ve hala binlerce mekik cekebiliyorsan guiness rekorlara mail at.

peki

20 kilo al dogru bir sekilde mekik cek zirve de karin kaslarin sik yattiginda serbest birak, hala yanma olmuyor ve hala binlerce mekik cekebiliyorsan guiness rekorlara mail at.

peki teşekkür ederim denicem

800-900 mekikmi? o kadar yorulmana ve zaman kayıbına gerek yok. Ağırlık kullanarak nizami şekilde yapmaya çalış...

800 hareketle ne mekik setleri çıkar biliyormusun sen ? :) Mide ağrısından 2 gün uyuyamazsın :).. Önemli olan düzgün programları uygulamak , sırasıyla..

problem yok

sıfırlarda problem var sanırım yada hareketi kaslara yedirerek hisederek yaapmıyorsun
yada karın kaslarının kaldırdığı üst gövden çok aşırı hafif

0 larda problem yok zayıf olduğum için hiç zorlanmıyorum

Trunk Twist 45 kg
Trunk Twist 45 kg
Cable Ab Crunch 90 kg
Seated Cable Crunch 60 kg

bu hareketlerı bu agırlıklarla denemenı tavsıye ederım ben 4 x20 yı zor cıkarıyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- öncelik hakkı ihlali
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı