acil yardım :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

syndrome

Üye
Arkadaşlar Merhaba
boy :178
kg: 76 ( biraz yağlanma var 72'den geldim )

4 yıldır yapıyorum bb ama tabi ara vererek en son yine 4-5 ay ara verdim şimdi 1 ayda tekrar topladım kas hafızam sayesinde örneğin kol 35 cm ama kafamdaki gelmek istediğim noktaya daha çok var , göbek bölgesinde hafif yağlanma olduğu için kontrollü gitmeye calısıyorum ama 2300 kaloride kalıyorum ama protein ihtiyacımı tamamıyla karşılayabiliyorum fakat zannedersem 3000 kalori almam gerekiyor ( masabaşı iş+ haftada 5 gün spor bunun 3 gününde 20 dk interval koşu 2dk yürüyüş 1dk koşu ) sizce programı nasıl zenginleştirmeliyim ?

Sabah :
07.30 100 gram yulaf ezmesi musli + protein tozu 1 ölçek
10:00 6 yumurta bir tanesi sarısıyla
12:00 200 gram tavuk göğüsü + 1 tabak pilav + 1 tabak sebze yemeği
15.00 : 100 gram çiğ badem + fındık karışımı ( bunun yerine kayısı çekirdeği + ceviz yiyebilir miyim maddi açıdan daha rahat olacak bana)
17.45: 1 tabak pilav varsa yanında tavuk veya sebze yemeği ( iş yerinde ayırttırıyorum akşam için )
19.00--- antreman 2 arjinin tablet + 1 ölçek bcaa
21.00: 1 adet muz + 1 ölçek protein tozu
21.45: 200 gram tavuk göğüsü + 1 tabak pilav varsa yanında sebze yemeği
23.30 : 1 ölçek glutamin ve yatış .

Şimdiden hepinize teşekkürler!:)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı