Acilll 4 e 4 kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler benim kardesime bide en yakin arkadasima ben yokken ana avrat sovmusler bunlarda bana soyledi cocuklarin iksi ayni yasitim oburu 1 .2 yas buyuk sizce ilk ne yapmaliyim bi kac kisi toplayip gidecem ama yinede ilk hangisinden baslamaliyim nasil vurmaliyim daha once karete ve muay thia biraz yapmistimm acill marmarayin orda olucak

Konu kilit bu naısl konu , mevzuya gidicek bize soruyor nasıl gidiceğini yav.Raconudamı biz öğretcez.Ayrıca forum kurallarında kavgaya teşvik vbz şeyler yasaktı diye hatırlıyorum.
Demeden geçemiyeceğim , birini dövmek istiyorsan önce düşün sonra uygula , düşünmeden yaptığın herşeyin sonu aradığın yerde bitmeyebilir...

Beyler benim kardesime bide en yakin arkadasima ben yokken ana avrat sovmusler bunlarda bana soyledi cocuklarin iksi ayni yasitim oburu 1 .2 yas buyuk sizce ilk ne yapmaliyim bi kac kisi toplayip gidecem ama yinede ilk hangisinden baslamaliyim nasil vurmaliyim daha once karete ve muay thia biraz yapmistimm acill marmarayin orda olucak
Kufur etmislerse sahitte varsa cumhuriyet savciliginda dilekce ile sikayetci olacaksin

Adam toplama,gitme karatede yapma uygar insanlar gibi hukuga basvur..

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı