Acilll Yardım Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RTD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RTD

Üye
Arkadaşlar ben bu spora başlayalı 2 ay oldu salon değiştirdim önceki salonumda haftada 4 kez gidiyordum hem gün farklı bir bölge çalıştırıyodum örn(p.tesi omuz çarşamba kanat cuma önkol) yeni salonumda bana hafatada 3 kez gel ve her gelmeme sadece göğüs önkol arkakol sırt çalıştırmam için program verildi her gitmeme bu bölgeleri çalıştırıcam benim haliyle moralim bozul bu iyi bişeymi kötü bişeymi haftada 3 kez gitmem her antreman bütün bölgelerimi çalıştırmam verim alırmıyım biri lütfen yardım etsin moralim bozuldu .

Muhtemelen sana verdikleri adaptasyon programı, bana da öyle vermişlerdi. ilk ay tüm vücut çalıştım sonrasındaki ay bölgesele geçtim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen sana verdikleri adaptasyon programı, bana da öyle vermişlerdi. ilk ay tüm vücut çalıştım sonrasındaki ay bölgesele geçtim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyide kardeşim ben zaten 2 ay boyunca bi salona gittim sadece salonumu değiştirdim neyin adaptasyonu bu mesela sen haftada kaç defa gidiyosun salona

Tum vucut antremani vermisler ve aslinda onceki programindan daha verimli olur. Bu tip programlarda haftada 3 gun calismak yeterli olur. Dogru agirliklarla calisman ve agirliklarini duzenli olarak artirman onemli.

Programa.basla. birkac hafta uygula. Agirliklarini artirmaya odaklas. Istoyorsan 4 gune cikabilirsin. Ama.bunun icin once programi bir sure uygula. Hocanla konus. Omey verirse 4e cikarirsin. Daha fazlasi olmaz zaten. Haftada 5 gun calismak istiyorsan o zaman dusuk agirliklarla calisiyorsundur.

Antreman yaptigin gun sayisini artirmak yerine agirliklari artirmak daha iyi sonuc verir. Kaslarin siser.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide kardeşim ben zaten 2 ay boyunca bi salona gittim sadece salonumu değiştirdim neyin adaptasyonu bu mesela sen haftada kaç defa gidiyosun salona
Ama aynı salon değil dedin ya ondan öyle akıl yürüttüm. Çünkü benim sporumu yaptığım yerde ilk olarak full body ant. verirler.
Bazen 3 bazen 4. Gün aşırı gidiyorum ben.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı