adana tavsiye salon

merhaba arkdşlar ben adanada yaşıyorum
adana tavsiye edeceğiniz body salonlarını yazarsanız makbule geçer namıkkemalde oturuyorum.yakın olması şart değil ama olursada kötü olmaz
fiyat --- yer ---- saatleri --- aletlerin durumunu belirtmenizi rica ediyorum.ama bu öz. bilmiyorsanız bile söylemenizi rica ediyorum . ayrıca hocada çok önemli çünkü ben bu spora yeni başlıyorum.bilgilerim netten öğrendiklerim kadar yani hocanın desteği şart.

ama biliyorsanız mutlaka yazın bu p.tesi başlamak istiyorum

yardımlarınız için sonsuz teşkrlr

Son düzenleme:
Balkan Şampiyonumuz Adem AYDOĞAN ın salonu gazipaşa aski bitişiginde Golden Life inan beğeneceksin.

Şuan üniversite 1.sınıf öğrencisiyim bölgesel olarak karın,kalça ve basen bölgelerim biraz kilolu.Bu bölgeleri çabucak eritip vucüt yapmak istiyorum bu yüzdende fitness salonlarından birine gitmek istiyorum.Çok güvendiğiniz aletleri kaliteli olan fiyatı uygun bir yer biliyorsanız yardımcı olur musunuz...

Kenan Evren Olimpiya Fitness ( Sahibi Ahmet Darı Hocası 10 numara kafa ve işini bilen adamdır Hakan Hoca Aletleri Oldukça Fazla Salon Büyük Soyunma Odası Geniş Ve Düzenli 10dan Fazla Kondisyon bisikleti ve koşu bandı var aletler yeni 1 aylık 70, 2 aylık 110 ) Şiddetle Tavsiye Ederim

Nitro tavsiye ederim bende ordayım özalın assagısında adana anadolunun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yakın bir zamanda Adana'ya taşınıyoruz. Özellikle merdiven altı olmayan penceresi camı olan body yaparken dışarısı görülebilecek bir yer arıyorum. Spor kompleksi olan bir yer daha çok işime yarar.

Back
Yukarı