adanalı dizisinde jarhead:::D

hhehe yok öyle bi beklentim herkez isterde kolay deil tecrübem yok.:D yorumlar için teşk evet bugün görecek.

İlk önce hayırlı olsun inşallah seçilirisn bide senin gibi birinin resimlrini görmek isteriz üye fotolarına atarsan sevinirim

Jarhead tebrikler...fakat mert'in de dediği gibi resimlerini yukleyip nereye upload ettiğin konusunda bizleri bilgilendirirsen diziden de tanıyabiliriz.
Umarım olumlu sonuçlanmıştır

arkadaşlar bugün gittik işde maslak a kuzey filmde aldılar bizi görüşmeye bide camera karşısına geçip tanıttık ama sporun büyük etkisi olduğunu anladım camera karşısına geçmeden görüşme yapdığım bayan kesinlikle üstüne basa basa fitness yapdığını söyle dedi yane bu kayıt gönderilecekmiş yönetmene 22 sine kadar haber vericekler:S ama bana bi ayrı davrandılar hatta yaşımı duyunca şaşırdılar gelnler benden bayağ bi kötüydü diyebilirim ama diğerlerini görmedim. ama bayan koruma olacak arkadaşlar tam bir hatundu:D hehe tanışırız artık seçilirsek;)

umur saol şimdi şöle bişey oldu. son gittiğimiz yerde kayda aldılar demişdim daha haber gelmedi belkide olmadı haber gelicek demişlerdi kesin gözüyle bakıyorlardı ama haber yok bilmiyorum. benim arkadaşımı çaardılar o gitti ama onun tek bölümdğ sivil polisi canlandırdı orda benide çaardılar sivil polis için tek bölümde oynamam dedim. yani kameranın karşısına geçmek için sadece bi bölüm oynamam dedim arkadaş oynadı. 3 gün gitti çekimlere 1 çekimine bende gittim. bir çekim tam 12 saat sürüyo bazen minimum 10 saatte bitiyor. resmen çile allahdan yemek vs veriyorlar. set ortamı güzel gerçekdende yorucu bunun farkına vardım. artık kısmet ne zaman bana göre bişey olur severim giderim o zaman olur inşallah.

bu arada marazında öle çok fit bi vücudu yok tv deki gibi harbiden iri adam. bacaklar sırıtıyo yanlız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tek bölümde olsa fırsatları tepme, eğer beğenilirsen sen onları değil onlar seni arayıp bulurlar. Sen elinden geleni yap, gerisi nasipse olur, nasipten ötesi yalan. Biraz camide fetva verir gibi oldu sanırım.

deminden beri diziye bakiyorum ilk defa bu kadar salakca cocuksu kalitesiz bir dizi seyretmedim seyretmiyecegimde burak bosver cagirmazlarsa cagirmasinlar diziye jarhead

umur saol şimdi şöle bişey oldu. son gittiğimiz yerde kayda aldılar demişdim daha haber gelmedi belkide olmadı haber gelicek demişlerdi kesin gözüyle bakıyorlardı ama haber yok bilmiyorum. benim arkadaşımı çaardılar o gitti ama onun tek bölümdğ sivil polisi canlandırdı orda benide çaardılar sivil polis için tek bölümde oynamam dedim. yani kameranın karşısına geçmek için sadece bi bölüm oynamam dedim arkadaş oynadı. 3 gün gitti çekimlere 1 çekimine bende gittim. bir çekim tam 12 saat sürüyo bazen minimum 10 saatte bitiyor. resmen çile allahdan yemek vs veriyorlar. set ortamı güzel gerçekdende yorucu bunun farkına vardım. artık kısmet ne zaman bana göre bişey olur severim giderim o zaman olur inşallah.

bu arada marazında öle çok fit bi vücudu yok tv deki gibi harbiden iri adam. bacaklar sırıtıyo yanlız.

keşke kabul etseydin. Bu tür yerlerden genelde yavaş yavaş teklifler geliyor. Tv'de 1 dk. görünsen yeterdi ;)

jarhead : Hangi ajansla Profil bıraktın. Ben sana söyliyim sonucunun ne olcağını,ne kadar alacağını =) Set olayı adamı bitiriyor,Koşturursan ama hergün iş var,biyerden sonrada patlama yaparsın,eğer sıkılmazsan koştur.

Back
Yukarı