ilk resimdeki hamdullh ykutlug kendisiyle bir yarışmada karşılaşmıştım...önden syerediyordu yarışmayoı..türküm hesabına yanına kaynak yapmıştım ..tabiki birde foto çektim....
diğer resim tekrar adnan sır benim boyum 183 adnan sır çıplak ayak ve eğilerek aynıboya gelmiş...inanılmaz bir fizikti benim gözümde....boyuna vurgu olmsı açısından...
hep amerika hikayesi yazıyorsun diye kızanlar ..iran..tebriz ...de bir park..( bu arada tebriz Türk sever dolu hepsi azeri..ve iyi bodyciler var malum dünyada deca ve enentatahe üreten ülkelerden iran
kolleksiyonumun en önemli hatıraları özel seri piyango biletleri.....ahmaet en ünlününküne amaorti çıktı gidip değiştiidim ..şimdi pişmanım..
benim girdiğim yarışmadan bir görüntü yanımdaki izmirli 1 oldu..yarışmada sanssızlık birincini yanına düşmektr herzamn
sanfracisco ..güzel şehir....sadece..bii yok taaa 1999 yılından bir foto sevdiğimden koydum
eryetiş hoca nasıl ama aslanlar gibi..........daha cok resim var ama bende scanner yok ne yazikki
birde yorumlarınız hem konuyu aktif tutuyor...hemde yazarı motive ediyor arkadaşlar...insan kendi kendine hımmm bak okumuşlar beğenmişler bir şeyler daha ekleyeyim diyor...bir de konu konuyu açıyor...musta hocam sanada teşekkür ederi...haklısın o resim 90 veya 92 daha yeni değil..ama...ne yazıki serdar beyde ..aynı rıfkı hocm gibi federsayonun aziziliğne uğrayan şansız sporculardan..o dönem mutlaka kopmuştur..isteristemz.....
çünkü ben şu kelimeleri duyduğumu (kendi kulağımla..)hatırlıyorum...yahu ben adam mı öldürdüm..kime zarar verdim.....bu nasıl bir ceza.....(kim söyledi diye sormayın ama kim dediyse haklı değilmi?
kimbilir nerelerde olavcalk kimseler eöyle cezalrverildiki hayatları ellerinden alındı...serdar hoca yinede şanslı sayılır sponsor bulabildi ...kendis takdire değer , güzel kaliteli bir TÜRK sporcusu herşeyden önce benim gözümde