Adonis-Oblik Sorunsalı

BloodLy

Üye
Arkadaşlar birçoğnuzun bu tür konulardan pek haz etmediğini biliyorum. Ama estetik-oranti olmadigi sürece kas yiğini olmanin benim icin hicbir önemi yok. Asagida harrison ikizlerin resmini paylasacagim goreceginiz uzre soldakinin(kırmızıyla belirttiğim) adonisleri şerit gibi kasiklara inerken sagdakinin adonisi kendini sadece siskinlik olarak gosteriyor. Sorum şu ki bu genetik midir yani herkes sagdaki gibi bi adonis yapamaz mi?
Degerli gorus ve bilgileriniz icin tesekkurler uzattim k.b..

Eklentiler

• 2014-08-20 21.16.02.jpg
    2014-08-20 21.16.02.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 487
Genetikten kastim. Anne karnindan boru gibi adonisle dogmak degil:D. Yani calisan herkes yapabilir mi? Yapiabiliyorsa ozellikle oraya vuran bi hareket var mi?

Bide bu resime bakin 2 side ayni kisi ama sağdakine sonradan ben adonis ekledim. Yani hakikaten tartisilmaya deger bir konu? Sizce hangisi daha estetik? Bence acik ara adonisli

Eklentiler

• 2014-08-20 21.34.25.jpg
    2014-08-20 21.34.25.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 472
Alt karın hareketleri ama adamın yağ oranı çok düşük. Kütlesi de ona oranla mükemmel

Adonisi yok dediğin kişinin çalışması etkilemiş sanki biraz, çünkü diğer tarafında adonisi mevcüt Yine de genetik etkiliyor tabi ikiz de olsalar karın kaslarındaki şekil farkı gözle görülür derecede.

Adonisi yok dediğin kişinin çalışması etkilemiş sanki biraz, çünkü diğer tarafında adonisi mevcüt Yine de genetik etkiliyor tabi ikiz de olsalar karın kaslarındaki şekil farkı gözle görülür derecede.
Aslinda burda sorun şahsin calismasi degil sorum adonise yuklenen herkes resimdeki gibi asagiya kadar uzatabilir mi adonisi?

Back
Yukarı