Dambılları tek başına iyi alıyorsun, tam bir animal power gösterisi gibi.
Diğer videoda dambılları alırken de çekersen görmüş oluruz.
Çok zorlu ama iyi bir idman çıktı
38 kg 5 tekrar pull up. İlk video buna ait
Pull up'ı neutral grip pull up değiştireyim dedim ve neutral grip pull up da 40 kg 5 tekrar,27 kg 6 tekrar, 14 kg ile 3 set 8 tekrar yaptım. Sırasıyla 1,2,5. Setler.
Ilk sette son tekrar sıkıntılı çıktı. Zorlanma sebeblerimden biri antreman sırasında 90 kg in biraz üzerindeydim normalde 88 kg olduğum için 1 kg gibi degil 3 kg gibi artırmış oldum pull up da. Zincir kemer ağırlığı ile beraber pull up da 130 kg, neutral grip pull up da ise 132 kg 5 tekrar ağırlığına ulaştım
3 set romanian deadlift
3 set bent over lateral raise ve 3 set z bar curl
Hocam sen Tıp okuyordun yanlış hatırlamıyorsam, hareketlerin kilitlenme noktasında (misal barfikste tutup kendini serbest bırakmak) ekleme binen yük artıyor diye biliyorum ? Sende maşallah baya ağır giriyorsunBenim duyduğum,tecrübe ettiğim bir bilgi "yapabildiğin kadar eklemleri kilitlemez isen daha iyi olur". Girdiğin ağırlıklar hafif değil baya arttırmışsın ağırlıkları o yüzden diyorum uzun vadede sakatlığa davetiye çıkarmasın ? (Herhangi bir yarışma hazırlığı vs... varsa bilemem tabi)
Alt karın zaten bizim gibi amatör sporcular için en sorunlu bölge. Diyet yapma zahmetine giremediğimiz için onunla yaşamayı kabullenmemiz gerek.Çekiş günü 42 kg ile 5 tekrar, 29 kg ile 6 tejrar ve 16 kg ile de 3 set 8 tekrar neutral grip pull up. Vücut ağırlığı 90 kg zincirle beraber ilk set toplam ağırlık 134 kg, ikinci 121 kg son 3 set 108 kg oluyor
Ilk set
Ikinci set
4. Set
3 set rdl
3 set vent over lateral raise
3 set biceps curl
Bir iki de vücut fotoğrafı. Yağ oranı kontrolden çıktı ama üst iki abs kötü ışık efektsiz lg g4 te bile hala gözüküyor. Abs bölgem çok kalın bunu genetik ve barfikse bağlıyorum.