Hocam eski bir mesajınızı buldum. Buradaki eski haliniz benim şu anki liftler. Kilomuz dahi aynıymış.

1 yıl gibi sürede inanılmaz bir BP artışı elde etmişsiniz cidden muazzam. Sanırım bazen powerlifting tarzı çalışan bizler bile asistanlara haddinden fazla önem veriyoruz. Sanırım her harekette ağırlık arttırmanın en kısa ve geçerli yolu halen o hareketi çok fazla yapmak. BP'imiz tıkandığında çözümü direkt alternatif hareketlerde veya hipertrofide arıyoruz ama sizin örneğinizde de görülüyor ki BP yapmaya devam etmek çok daha iyi sonuçlar veriyor gibi. Muhtemelen benzeri durumu DL, Sq, Dips, OHP, Barfiks için de söyleyebiliriz.
Sizin çalışmalarınız cidden çok büyük örnek oluyor doğal sporculara. Yıllarca sözde hipertrofi çalışıp estetik vücut peşinde koşanların kaldırdıklarına bakıyorum, bir de sizinkilere... cidden dünyalar kadar fark var. Eğer amaç estetik vücutsa bile, yine de sizinkinden başka bir çalışma o kadar gereksiz görünüyor ki. 10kg verseniz kendine estetik diyen birçok Fake Natty'den çok daha estetik bir vücuda da sahip olursunuz.
Ne varsa temellerde var. Bunu tekrardan kanıtladığınız için sağolun.