Agırlıkları Nasıl Arttırıcam ?

Merhaba Arkadaslar Yaklasık 2-3 senedir biraz bırakmalı biraz ciddi anlamda spor yapmaya calısıyorum (bu sefer ciiddi anlamda basladım) bu dedigim 2-3 sene icinde kendi vucut agırlıgımla squatı yapamayan ben bu zamana kadar suan icin (100x1 front 130x1 back squat 160x1 deadlift) hani bu rakamları söylmememin nedeni gösteris yapmak degil zaten ciddi bi rakamda degill cogu insanların girdigi agırlııga karsı sadece bilgi olsun diye verdim. Bu zamana kadar böyle herhangi bi sisteme oturtmadan arttı bu agırlıklar suan ise sisteme oturtarak arttırmak istiyorum ve bu 3 hareketide söyledim powerlifting yapmıyorum fitness calısıyıorum ama bu önemli olan 2 temel harekettede hem agırlıgı arttırmak hem de tekrar sayılarını arttırmak istiyorum mesela 100x1 front squat 100x5 tekrar gibi gibi yani kısacası maxlarımı nasıl arttırabilriim umarım anlatabilmisimdir derdimi tesekkürler simdiden

kardesım set sayısı ve kuvvet arttırmak ıcın en iyi çözum haftda 3 gün kuvvet 2 gün seet çalışmak. kuvvet çalısacagın günler max kiloyu tek tekrardan 5 set yapıp sonrasında tüm vücudu esnetmen cok iyi olur tekrar günlerinde ise kaldırdıgın agırlıgın %70 ile 8 tekrar 4 set yapman tekrar ve aynı zamanda kuvvetin için cok iyi olur

Back
Yukarı