Agri yok

S.aleykum . Canim sıkıldı bu gun triceps ve sirt calistim . Agir ve nizami yapmama rağmen spor sonrasi agri yok . Ama bitkin oldu kollarim . Bu arada spordan sonra 20 dk kardiyoya başladığımdan beri agrilar agrilar baya bi azaldi . Ama bu gun kardiyo yapmadim bas agrisi ve yorgunluk vardi . Agri aci olmadigi zaman antreman bosa gitmis hiss ediyorun . Belki iyi yapmadim diye dips yapayim dedim 2 tane zar zor oldu .

Ben ilk başladığımda çok ağrı oluyordu çünkü vücut hamlamış ama düzenli bir süre çalıştıktan sonra bendede ağrı olmuyor çünkü kaslar alışıyor ağrıya

Ben ilk başladığımda çok ağrı oluyordu çünkü vücut hamlamış ama düzenli bir süre çalıştıktan sonra bendede ağrı olmuyor çünkü kaslar alışıyor ağrıya
Boyle bir durum soz konusu bile değildir. Cunki hep azda olsa agri oluyordu . Ara vermeden 3 ay oldu yapdigim .her antreman sonrasi agri oluyordu . Ama bazen olmuyor sabahsi oluyor. Calisdigimi hiss ediyorum cunku uyusuk gibi kollarim .

Boyle bir durum soz konusu bile değildir. Cunki hep azda olsa agri oluyordu . Ara vermeden 3 ay oldu yapdigim .her antreman sonrasi agri oluyordu . Ama bazen olmuyor sabahsi oluyor. Calisdigimi hiss ediyorum cunku uyusuk gibi kollarim .
Bende olmuyor başta oluyordu şimdi ufak ağrı var ama çok hissedilmiyor bende kişiden kişiye değişiyor demekki

Bende olmuyor başta oluyordu şimdi ufak ağrı var ama çok hissedilmiyor bende kişiden kişiye değişiyor demekki
Ne kadar oldu yapani ? Gecen hafta mesela triceps agrisindan boyle hos bir agri nerdeyse patlayacak saniyordum . Bu gun hadda agri olmadi bir hareket daha girdim hafif kilo pump icin . Yene zor yaptim hareketi ama agri yok . Bu arada beslenmen cok iyi . Protein karbo kaliteli proteinler cogunu gogus ve yogurtdan aliyorum

Back
Yukarı