Ahmad Haidar

Paylaşım için sağol Daffy.
Levrone ve Schlierkamp'dan sonra favorim Haidar. Keşke biraz daha uzun boylu olsaymış...

Bence piyasada Ahmet Haydar'dan iyi midesi olan yok, muhteşem bi midesi var.

o da aynı uzaklıkta :)

bence milos sarçevin midesinede bir bakın derim bence en estetik midelerden biride milos sarçevde

Blitz dedi:
Levrone ve Schlierkamp'dan sonra favorim Haidar. Keşke biraz daha uzun boylu olsaymış...

Pardon Blitz ; ahmad haidar'ın boyu ne kadar?Acaba çokmu kısa birdebb sporcuların özelliklerine bakarken 57-62 gibi uzunluklar soyluyor bu boyları nedir kendim ile karşılaştırma yapıyorum boyum orta boylu olduğu için motive oluyorum iyi çalışmalar.Uzun zamandır yoktum herlkse takrardan merhaba

Paylaşım için sağol. Bence ahmet haydarın iyi yanından biri kanatları. Gerçekten güzel kanatlara sahip...

Bu arada söylemeyi unutmuşum kanadın hemen altında ki serratus anterior kısmıda gerçekten güzel.

tamiyatr dedi:
Blitz dedi:

Pardon Blitz ; ahmad haidar'ın boyu ne kadar?Acaba çokmu kısa birdebb sporcuların özelliklerine bakarken 57-62 gibi uzunluklar soyluyor bu boyları nedir kendim ile karşılaştırma yapıyorum boyum orta boylu olduğu için motive oluyorum iyi çalışmalar.Uzun zamandır yoktum herlkse takrardan merhaba

Ahmad Haidar'ın boyu 1.70

Senin 57 dediğin sanırım 5'7 yani 5 foot 7 inç; bu da 67 inç demek. 1 inç = 2.54 cm, 67 x 2.54 = 170 cm

bana bıraz kaba geldıler boyu kısa ve body yaptıgı ıcın daha kısa gozukuyorlar sanırım bırde yanlıs anlamayın sankı kafası ayrı vucudu ayrı ınsana ait kafası beyaz gorundugu ıcın vucudu bronz yaglamıs ama adamın ısı soncuda benım onunkının 10/1 i olsa yeter:)

Back
Yukarı