Ahmet Retip 2 Yıllık Düzenli Çalışma Motivasyon Video

vücüt yapısı genetik olarak kücük ve cevik bir arkadas arkadas belliki güç antremanları yapıyor sanırsam hızlı çünkü

arkadaş ciddi yorum istemiş ama istediğini duyamayınca saldırmaya başlamış video güzel tamam ona laf yokta önemli olan o değil ki vücut ile ilgili yorum istiyorsan onu alırsın haa ben güzel video çektim diyorsan git başka platformlara danış videonun kurgusunu değerlendirsinler

Gelin şimdi görün adamın vücudunu. Gelin çıkarttığı antrenmanları izleyin. Bu video acemilik zamanına denk gelmiş gerçekten burada vücudu cok kötü. facebook adresinden bi bakın görün nasıl bi gelişme kaydetmiş salonda görseniz korkarsınız hırsından karakteride çok sağlam bir abimiz , hocamız

(Dalga geçenlere hitaben) :
Dalga geçtiginiz adamın şu anki hali beyler :
znsnbk.jpg

2lpcg0.jpg

Bu haale gelicegi belliydi azminden oturu, hersey 10 numara olmus son fotografta, kol mas. cok guzel gorunuyor da bana nedense biraz sikintili gibi geldi, o vucuda gore biraz geri de. ama vucut genel anlam da gercekten cok iyi..

ahmet abimizin her şey yerinde başarılı da bicepsle triceps hala olmamış.genetikten kaynaklı galiba.

Back
Yukarı