Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet Retip 2 Yıllık Düzenli Çalışma Motivasyon Video
arkadaş ciddi yorum istemiş ama istediğini duyamayınca saldırmaya başlamış video güzel tamam ona laf yokta önemli olan o değil ki vücut ile ilgili yorum istiyorsan onu alırsın haa ben güzel video çektim diyorsan git başka platformlara danış videonun kurgusunu değerlendirsinler
Gelin şimdi görün adamın vücudunu. Gelin çıkarttığı antrenmanları izleyin. Bu video acemilik zamanına denk gelmiş gerçekten burada vücudu cok kötü. facebook adresinden bi bakın görün nasıl bi gelişme kaydetmiş salonda görseniz korkarsınız hırsından karakteride çok sağlam bir abimiz , hocamız
Bu haale gelicegi belliydi azminden oturu, hersey 10 numara olmus son fotografta, kol mas. cok guzel gorunuyor da bana nedense biraz sikintili gibi geldi, o vucuda gore biraz geri de. ama vucut genel anlam da gercekten cok iyi..