akıbetini merak ettiğiniz üyeler?

ben bu konuda çok dikkat çeken ama kaybolan üyeleri tartışalım istiyorum sizce ne oldu? ben karasanı merak ediyorum teşekkürler.

Flexor u merak ediyorum sönmüş diyorlar

Bazen Kadın O Kadar Çirkin Olur ki İlacı Kendi Gazozuna Atarsin
N.ALÇO

Flexor spor salonu işletiyordu. Geçen sene büyük bir spor salonu açtı. Takip ettiğim kadarıyla salonu rağbet görüyor. Konusunda bu kadar donanımlı birisinin salonunun boş olması beklenemezdi zaten.

Karasan yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra foruma takılmayı bıraktı. Ama bunda emin değilim. Sadece öyle anımsıyorum.

Flexor spor salonu işletiyordu. Geçen sene büyük bir spor salonu açtı. Takip ettiğim kadarıyla salonu rağbet görüyor. Konusunda bu kadar donanımlı birisinin salonunun boş olması beklenemezdi zaten.

Karasan yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra foruma takılmayı bıraktı. Ama bunda emin değilim. Sadece öyle anımsıyorum.
Ben de Flexor Hocayı merak ediyordum wrestler. Foruma dönme gibi bir ihtimali yok mudur acaba?

Gecen sene Flexor a yani ozgur hocaya facebook üzerinden mesaj gondermistim, 2 ay sonra cevap verdi :) Ender de olsa foruma girdiğini söyledi.

Flexor ve Danny Boy. Daha eski üyeler mevcut aklımda ama bu ikisi şahsen ayrıydı

Back
Yukarı