Merhaba abilerim ve kardeşlerim...
3 aya yakındır Fitness'a gidiyorum etkisini baya bi gördüm diyebilirim.
Arkadaşlarımla beraber gidiyorum onlarla birlikte çalışıyorum bütün hareketleri 3 set şeklinde yapıyoruz.
Ama ben artık kendi programımı yapmak istiyorum yaza kadar düzgün bir vücut istiyorum.
Varmı bana düzgün bir program çıkartacak usta birisi
Salondaki hocama soramam çünkü hiçbir şey bilmiyor adam ama salon ve salondaki ortam çok güzel o yüzden salonumu bırakmak istemiyorum.
Birde ben isimlerini bilmiyorum
resimlerle düzgünce anlatacak ve bana düzgün bir program hazırlayacak akıl hocası arıyorum abilerim.
Boy: 182
Kilo: 61
Bacak ve karın hiç çalışmıyorum.
Ön-Arka kol
Göğüs
Omuz
Sırt
Bu bölgelerle bana program hazırlarsanız çok sevinirim.
Birde bu 3 ay içerisinde beslenmeme hiç dikkat etmedim ama artık bu durumada özen gösteriyorum yulaf ezmesi,yumurta,lor peyniri ve daha birçok protein içeren ürün aldım artık beslenmemede dikkat ediyorum.
Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler.
3 aya yakındır Fitness'a gidiyorum etkisini baya bi gördüm diyebilirim.
Arkadaşlarımla beraber gidiyorum onlarla birlikte çalışıyorum bütün hareketleri 3 set şeklinde yapıyoruz.
Ama ben artık kendi programımı yapmak istiyorum yaza kadar düzgün bir vücut istiyorum.
Varmı bana düzgün bir program çıkartacak usta birisi

Salondaki hocama soramam çünkü hiçbir şey bilmiyor adam ama salon ve salondaki ortam çok güzel o yüzden salonumu bırakmak istemiyorum.
Birde ben isimlerini bilmiyorum

Boy: 182
Kilo: 61
Bacak ve karın hiç çalışmıyorum.
Ön-Arka kol
Göğüs
Omuz
Sırt
Bu bölgelerle bana program hazırlarsanız çok sevinirim.
Birde bu 3 ay içerisinde beslenmeme hiç dikkat etmedim ama artık bu durumada özen gösteriyorum yulaf ezmesi,yumurta,lor peyniri ve daha birçok protein içeren ürün aldım artık beslenmemede dikkat ediyorum.
Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler.