Akşam sporundan sonra atıştırmalık?

Tekrar merhabalar arkadaşlar;

Öncellikle sizinle kafama bu aralar çok sık takılan bir soruyu soracağım.Okulumdan dolayı saat 17.00'de anca eve varıyorum. Saat 17.45'te yemeğimi bitirip 45 dakkika sonra sporumu yapıyorum.
Ancak spordan 1 veya 2 saat sonra acıkmaya başlıyorum, tam acıkma demeyelim ama midem kazınıyor ve 1 elma ile 1 avuç kuruyemiş yiyorum (badem fındık fıstık leblebi) akşam sporundan sonra ne yapmalıyım?
Sizce iyi birşey mi yapıyorum kötü mü yapıyorum? 14 kilo verdim geriye kaldı 12 kilom (daha detaylı bilgi için önceki açtığım konuya bakabilirsiniz)
Bütün önerilerinize açığım;
Şimdiden teşekkürler

Tekrar merhaba, egzersizden sonra yine protein agirlikli birsey yiyebilirsiniz bir sakincasi yok, dikkat etmeniz gereken sey bu ogunun uyumaniza cok yakin olmamasi, yani saat 9 gibi yiyip saat 12 gibide uyudugunuzu varsayarsak bir problem yaratmaz...

Sic Semper Tyrannis

Protein ağırlıklı derken bir örnek verebilir misiniz? Genelde bu tür atıştırmalıkları en geç saat 20.30 gibi yiyorum ve 23.30'da yatıyorum...

Zamanlama olarak problem yok demektir ozaman, ornek ; zeytinyagli salata ve 50 gr yagsiz et mesela..,yada kendimden ornek vereyim genellikle menumde et olur ancak canim et turevi birsey istezse onceden haslanmis taze fasulye veya borulcenin icine 2-3 yumurta beyazi ekleyip yiyorum...

Sic Semper Tyrannis

Gibi...

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1423230063811.jpg
    uploadfromtaptalk1423230063811.jpg
    193,6 KB · Görüntüleme: 500
Abartmamak sartiyla olabilir, ancak antrenman sonra protein alimi daha genel gecer bir olgudur, ancak yok yapamam diyorsaniz gun icerisinde toplamda almaniz gereken makrolari buna gore ayarlayip kuruyemis yiyebilirsiniz tabi, oyle muazzam bir zarari olmayacaktir, finalde onemli olan gun bittiginde toplamda ne aldiginizdir.

Sic Semper Tyrannis

Back
Yukarı