AkrepHan
Yeni Üye
Bugün tatilden döndüğümün 2. günü ve salonumu özlemişim ama bu salonda ilk kez adam akıllı bacak çalıştım ve balıkesirdeki salondan gerçekten farklı belediyenin ücretsiz salonu olduğu için thigh adductor bozuk bi şekilde yaptım ama bu sefer ağırlık popo kısmıma byük bir kramp şeklinde acı verdi sağ tarafıma anlamadığım bi acı bunun nedeni nedir balıkesirdede oluyordu makine düzgün olmasına karşın.
onun dışına 40 kg leg extension u korudum ama leg curlde 40 yaparken bu salondakiyle ne kadar uğraşırsam uğraşayım 30 u geçemedim çok zorladı resmen öldürdü ama iyide oldu. thigh abductor ise adductor gibi bozuktu onuda tamir ettim ve kullandım fakat burdaki aletler eski tip sağa sola kayıyor. biceps bugün iyi geçti ama geçen haftaki pumpu alamadım barbell curllde 15 kg takıp çalışırdım ama bu sefer daha ilk setten cheating vermeye başladım zaten biceps e başlarken belliydi güçsüz kaldığım.
10 kg lık dumbell ların biri çalınmış
bende mecbur vidalıyla çalıştım 10 kiloya geçtim hammer curllde. fakat ister istemez biraz cheating yaptım 
concentration curll diğerleri gibi olmadı pozitiflerde diğer elimden çok az yardım aldım sanırım oda 12 kg ya geçecek düzeye geldi
bilek çalışmam çok pump etkisi olmasada verimliydi.
onun dışına 40 kg leg extension u korudum ama leg curlde 40 yaparken bu salondakiyle ne kadar uğraşırsam uğraşayım 30 u geçemedim çok zorladı resmen öldürdü ama iyide oldu. thigh abductor ise adductor gibi bozuktu onuda tamir ettim ve kullandım fakat burdaki aletler eski tip sağa sola kayıyor. biceps bugün iyi geçti ama geçen haftaki pumpu alamadım barbell curllde 15 kg takıp çalışırdım ama bu sefer daha ilk setten cheating vermeye başladım zaten biceps e başlarken belliydi güçsüz kaldığım.
10 kg lık dumbell ların biri çalınmış

concentration curll diğerleri gibi olmadı pozitiflerde diğer elimden çok az yardım aldım sanırım oda 12 kg ya geçecek düzeye geldi

bilek çalışmam çok pump etkisi olmasada verimliydi.