Aksy 5.5 ay before-after

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aksy

Üye
boy: 1.62
başlamadan önceki kg: 68
şimdiki kg: 57.5
4 ay kilo verme yaptıktan sonra 1.5 aydır vücut geliştirmeye başladım hem başkalarına cesaret hemde yorumlarınıza ihtiyacım olduğum için resimleri koydum. :)
iyi kötü yorumlarınız bekliyorum. :) ve vücudumdaki benler sizce ne olabilir cildiyiye gideceğim :) :) şimdiden teşekkürler. :)

Eklentiler

• IMG_0034-horz.jpg
    IMG_0034-horz.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 1.334
  • IMG_0035-horz.jpg
    IMG_0035-horz.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 1.132
  • IMG_0037-horz.jpg
    IMG_0037-horz.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 1.045
  • IMG_20131206_181511.jpg
    IMG_20131206_181511.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.110
İyi gelişim benden sana tavsiye çevrendekilerden etkilenip ( arkadaş çevren vb ) yok yüksek ağırlık altına girme , yok sarkar , çok çalışma çok fazla şişer vb... bunları takma.Zaten geliştirmek kolay iş değiş ve aşırıda gelişmez kısa sürede.Yanlış yapmadıkçada boy uzamasını durdurma gibi şeyler yalan tabi çok yüksek ağırlık hariç.Boy uzaması için barfiks asılı kalma tavsiye ederim.

senin yaşında ki birisinin doğrudan vücut geliştirme yapması pek doğru değil diye biliyorum.vücudun suan hızlı bir gelişim sürecinde ve vücut geliştirme yapmak olumsuz yönde etkileyebilir,zaten kasların doğru beslenme ile gelişme ve büyüme zamanında suan. bence bu gelişimine düzenli yüzerek,basket,tennis,futbol vs. oynayarak, imkanın varsa yelken sporuyla uğraşarak,kendi vücut ağırlığınla sporlar yaparak,kardiyo yaparak hem yağlarından kurtulabilir hemde kas gelişimine katkı da bulunabilirsin..

sırt falan iyi gelişmiş diye düşünüyorum başarılar. ayrıca göbek kısmı için termal kemer alabilirsin terleyip yağları atmak için ben deniyorum şu aralar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı