2 Ay önce bu spora öncelikli amacım kilo almak olarak 78 kiloda başladım. Hocalarımın tarif ettiği şekilde 1. aylık programımı uyguladım ve 2. ayın 1. haftasında 83 kiloya kadar cıkmıştım.:evil:
Ancak şehir değişikliği nedeniyle salon değiştirmek zorunda kaldım gittiğim salonda yardımcı olabilecek antrenör olmadığından forumda araştırıp kendi 2. aylık programımı hazırladım ancak son 3 haftadır hergün yaklaşık 100-200 gram kaybederek zayıflıyorum üstelik beslenmeme son derece hatta abartarak dikkat ediyorum ilk ay yediğimin çok çok fazlasını yiyorum. Şu an tam 80 kiloyum kafa_kafa_ Yeniden başladığım yere dönmek istemiyorum. Sizce neyi yanlış yaptım ? ne yapmam gerekirdi ? bu durum normalmidir ? programımdamı bi yanlışlık var ki salondaki bikaç kişi günlük çok fazla hareket çalıştığımı söylüyor.
Programım
1. Gün
Göğüs:
Bench press 4*8
İnchline dumbbell flyes 4*8
butterfly 4*8
Ön Kol:
Barbell curl 4*8
Dumbbell curl 4*8
Concentration Curl 4*8
Kanat ve sırt:
Front lat pull down 4*8
one arm dumbbell rowing 4*8
sırt ve kanat kaslarını çalıştıran bi press makinası 4*8
enseye çekiş 4*8
2.Gün
Omuz:
Shoulder press machine 4*8
Front dambbell raises 4*8
Arka Kol:
Triceps push down 4*8
Dumbbell french 4*8
Karın:
Ters Mekik: 3*20
Tam Mekik: 3*25
Crunch: 3*25
İlk gün 1. programı ikinci gün 2. programı uyguluyorum ve 3. gün dinleniyorum. Sonra tekrar başa dönerek aynı döngüyü tekrar ediyorum (Boyum 1.90 19 Yasındayım)
Üstatlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.
.
Ancak şehir değişikliği nedeniyle salon değiştirmek zorunda kaldım gittiğim salonda yardımcı olabilecek antrenör olmadığından forumda araştırıp kendi 2. aylık programımı hazırladım ancak son 3 haftadır hergün yaklaşık 100-200 gram kaybederek zayıflıyorum üstelik beslenmeme son derece hatta abartarak dikkat ediyorum ilk ay yediğimin çok çok fazlasını yiyorum. Şu an tam 80 kiloyum kafa_kafa_ Yeniden başladığım yere dönmek istemiyorum. Sizce neyi yanlış yaptım ? ne yapmam gerekirdi ? bu durum normalmidir ? programımdamı bi yanlışlık var ki salondaki bikaç kişi günlük çok fazla hareket çalıştığımı söylüyor.
Programım
1. Gün
Göğüs:
Bench press 4*8
İnchline dumbbell flyes 4*8
butterfly 4*8
Ön Kol:
Barbell curl 4*8
Dumbbell curl 4*8
Concentration Curl 4*8
Kanat ve sırt:
Front lat pull down 4*8
one arm dumbbell rowing 4*8
sırt ve kanat kaslarını çalıştıran bi press makinası 4*8
enseye çekiş 4*8
2.Gün
Omuz:
Shoulder press machine 4*8
Front dambbell raises 4*8
Arka Kol:
Triceps push down 4*8
Dumbbell french 4*8
Karın:
Ters Mekik: 3*20
Tam Mekik: 3*25
Crunch: 3*25
İlk gün 1. programı ikinci gün 2. programı uyguluyorum ve 3. gün dinleniyorum. Sonra tekrar başa dönerek aynı döngüyü tekrar ediyorum (Boyum 1.90 19 Yasındayım)
Üstatlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.
.