Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=7xXKhxcyKlI[/YOUTUBE]
arnold amateur yarışması 1.si olduğundaki hali

yanındaki yarışmacılar bile şaşkın halde ona bakıyor 23 yaşında bu vücut olunca :D

Gerçekten çok mantık dışı. Ciddiyim yarışmacı olsam podyuma çıkmam heralde, 1. direk belli zaten. Diğerlerinden 1 milyon ışık yılı ileride.

Arnoldla bir tutulamaz arnold usta nın göbeği estetikti zaten onun zamanında iriliğin yanında estetikliğede önem verilirdi neyse göbeği işi bozuyor ama gerçekten çok emek vermiş tebrik etmek gerekir mr olimpia konusunda ise rus olduğu için seçmezler gibi geliyor bana

arnold schwarzenegger 23 yaşında mr. olympia oldu.alexesi lesukov 23 yaşında arnold amateur yarışmasında 1. oldu.

yani arnoldla karşılaştırılması son derece saçma.

arnold schwarzenegger 23 yaşında mr. olympia oldu.alexesi lesukov 23 yaşında arnold amateur yarışmasında 1. oldu.

O yıllarla bu zamanın karşılaştırılması son derece saçma. Arnoldun seksen öncesi yarışmalarına göz atarsanız kendi kategorisinde yine kendisi dahil 3 - 5 kişinin olmadığını görürsünüz hatta vg yi bıraktığını açıkladığı olympiada kendisi dahil üç kişi vardı Serge Nubret,Lou Ferigno ve Arnold. Şimdi Olympiaya katılabilmek için bile önce Arnold Amatör, Olympia amatör gibi müsabakalarda derece yapacaksın sonra ifbb pro olacaksın ifbb pro olduktan sonra derece yapacaksın ki Arnold Classic ve Mr Olympia gibi yarışlara katılma hakkı elde edebilesin; katılınca da o yıllarda olduğu gibi üç beş kişi beklemiyor tabii ki.

Son düzenleme:
O yıllarla bu zamanın karşılaştırılması son derece saçma. Arnoldun seksen öncesi yarışmalarına göz atarsanız kendi kategorisinde yine kendisi dahil 3 - 5 kişinin olmadığını görürsünüz hatta vg yi bıraktığını açıkladığı olympiada kendisi dahil üç kişi vardı Serge Nubret,Lou Ferigno ve Arnold. Şimdi Olympiaya katılabilmek için bile önce Arnold Amatör, Olympia amatör gibi müsabakalarda derece yapacaksın sonra ifbb pro olacaksın ifbb pro olduktan sonra derece yapacaksın ki Arnold Classic ve Mr Olympia gibi yarışlara katılma hakkı elde edebilesin; katılınca da o yıllarda olduğu gibi üç beş kişi beklemiyor tabii ki.

arson bana hak mı veriyorsun kızıyor musun pek anlamamakla beraber benle aynı şeyleri düşündüğünü düşünüyorum.

arson bana hak mı veriyorsun kızıyor musun pek anlamamakla beraber benle aynı şeyleri düşündüğünü düşünüyorum.

Aynı şeyleri düşünmüyoruz malesef; kızmıyorum da tabi. basit bir ifadeyle 3 tane rakibe karşı mücadele etmek ile 20 tane rakibe karşı mücadele etmek arasında dağlar kadar fark var ve o yıllarla günümüz vg anlayışı çok değişti. Simetrik denen Arnold en asimetrik/simetrisi olmayan vücutçulardan biridir ve aslında günümüzde simetriye önem veriliyor.

Aynı şeyleri düşünmüyoruz malesef; kızmıyorum da tabi. basit bir ifadeyle 3 tane rakibe karşı mücadele etmek ile 20 tane rakibe karşı mücadele etmek arasında dağlar kadar fark var ve o yıllarla günümüz vg anlayışı çok değişti. Simetrik denen Arnold en asimetrik/simetrisi olmayan vücutçulardan biridir ve aslında günümüzde simetriye önem veriliyor.

siz bu konuda benden daha tecrübelisiniz.fakat söyleyecek 1 2 cümlem var bu konuda.

arnold simetrik mükemmel demedim beni yanlış anlamışsınız.ben de arnoldu pek sevmem.beni tanıyanlar zane hayranı olduğumu bilir.zaten 2 kolu arasında 5 cm fark olan biri simetrik değildir :D

bir de eski vücutçular anabolikler ve kombinasyonları konusunda şimdikiler kadar bilgili değildi diye düşünüyorum.yanlış anlamayın ben arnold kür yapmadı falan demiyorum.

biceps arasında 5 cm fark mı o kadar araştırma yaptım arnold baba hakkında ilk defa duyuyorum baktımda hiç belli olmuyor yinede arnold ve frank zane estetiklik açısından günümüz bodycilerinden daha iyi göründüklerini düşünüyorum

Pozitronn o zamanın yarışmacıları ile şimdinin yarışmacılarını bir tutmuyorsun değil mi:D Frank Zane o zaman birinci olmuş şu an yarışmaya bile sokmazlar onu. Arnold ilk 10'a bile giremez.

Eskiler tabi ki daha estetik, mesela eski filmlerde bayanlarda şimdikilerden çok daha güzeldir bana göre. Herşeyin biraz daha sade, abartısız olanı daha iyi ama devir değişti maalesef ve Alexei o dönemde bu şekilde(olamazdı ama) olsa inan yarışmasına bile gerek kalmazdı heralde.

Pozitronn o zamanın yarışmacıları ile şimdinin yarışmacılarını bir tutmuyorsun değil mi:D Frank Zane o zaman birinci olmuş şu an yarışmaya bile sokmazlar onu. Arnold ilk 10'a bile giremez.

evet bir tutmuyorum tabiki de.eskilerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

eskilerin elinde gh gibi bir silah yoktu.zaten o yüzden hepsinin dümdüz bir karnı vardı.

yalnız gh değil daha pek çok anabolik bilinmiyordu.bilinen anaboliklerin de etkileri tam olarak kestirilemiyordu.doktorlar eklem rahatsızlığı olan herkese decayı dayıyordu.

eskilere kimse arnold press scott curl gibi hareketleri göstermedi.

arnoldun bir tane bulk fotosu yok ortada.çatı desen şimdi böyle çatı kimde var?

şimdiki imkanlar arnoldun elinde olsaydı ve film sektörüne kendini kaptırıp müsabık olmayı bırakmasaydı varın gerisini siz düşünün.

yaşarsa mr kadar gıder ama pek olacagını sanmıyorum ayrıca rus bir sporcuyu weıder dayı olympia yapcagını sanmıyorum

evet bir tutmuyorum tabiki de.eskilerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

eskilerin elinde gh gibi bir silah yoktu.zaten o yüzden hepsinin dümdüz bir karnı vardı.

yalnız gh değil daha pek çok anabolik bilinmiyordu.bilinen anaboliklerin de etkileri tam olarak kestirilemiyordu.doktorlar eklem rahatsızlığı olan herkese decayı dayıyordu.

eskilere kimse arnold press scott curl gibi hareketleri göstermedi.

arnoldun bir tane bulk fotosu yok ortada.çatı desen şimdi böyle çatı kimde var?

şimdiki imkanlar arnoldun elinde olsaydı ve film sektörüne kendini kaptırıp müsabık olmayı bırakmasaydı varın gerisini siz düşünün.

ortada buyuk bır efsane ve yanlıs anlasılma var ama :)

gh nasıl yoktu :) gh manyakcasına kullanılıyordu su ankı kullanımlar daha saglıklı bıle . arnold gh delısının tekıydı keza tum yarısmacılar gh alımının baslıca belırtısı karın buyumeıs degıdır kı :)

olay bıraz fazla abartılmıs gh evet karında buyume yapar ama asla ılla yapıcak dıye bır kural da yok alexeı kısa boyunun verdıgı dezavantaj yuzundne cok belırgın bır gobege sahıp

arnoldun gobegı yoktu cunku asla adam gıbı karın ve merkez bolge hıpertrofısını ıstemdı calısmadı da

bu arad hangı anabolık bılınmıyordu ? su an kullandıklarımızın tammaı arnoldunda kullndıgı steroıdlerdır olayı abartmayalım hepsı mevcuttu hemde tamamı tek eksık yoktu bırkacı harıc kı onlarda yayguın degıl

arnold evam etseydı bı olayı omıcaktı klaısk arnold seklınde devam edıcektı ve mr.olımpıayı kaptırcaktı arnold asla bugun yarısamazdı . ve aslında o fızıgıne bır kac cm katardı su an olsa ve en buyuk katkıyı bacaklarını adam gıbı calısrdı ve karın seklı gobeklı olurdu o kadar ama asla bır mr.olımpıa olmıcaktı

bu arad scott curl yada arnold press bıraz abartılmıs sadec reklamm tıpı egzersızler yoksa kımse scott curl yok dıye bıcepsten gerı kalmazdı a severım ama :)

Back
Yukarı