Alistair Overeem'in inanılmaz değişimi

Yapmayın arkadaşlar profesyonel sporcu, steroid kullanamaz yasak bunlar diyenler Serdar Aktolgayı düşünsün, benim hatam zamanlamaydı demedi mi bi ara ceza alıncaç Türkiyede ve dünyada vücut geliştirme müsabakalarında bile steroid testi yapıyorlar ama hepsi temiz çıkıyo. Biraz düşünün bu adamlar yılın 12 ayı steroid kullanmıyo zaten.

Ha 5-6 senede bu vücut yapılır steroid olmadan,bu kadar hacimli olunmaz belki ama güzel vücut yapılır,bu adamın vücudu normal birinin doğal sınırlarının dışında.
Kaldı ki 5-6 yıl boyunca bu adam sadece vücut geliştirme yapmadı,biliyosunuz dinlenme çok önemli, unutmayın ki profesyonel bi dövüşçüden bahsediyoruz, günde 1-2 saat dövüş antremanı yapmıyodur emin olun, bi de bunun yanında ağırlık çalışmak kimyasalsız hayatta olmaz!!

Steroid vücuttur. Overeem aynı zamanda MMA (mixed martial arts) ve ufc (ultimate fighting champ. ) organizasyonlarındada dövüşür. Daha yeni ünvanını kaybetmiş olan eski ufc şampiyonu Brock Lesnar'da kendi ağzıyla steroid kullandığını söylemişti ve övüyorduda hemde. Steroidler hakkında belirli prosedürler var, belkide maçlardan belli bir süre önce kullanmayı kesiyorladır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:20 ----------

Ayrıca sharedog sitesinin yaptığı ropörtajda steroid ile ilgili soruya "Look, I've never tested positive, I've been tested clean" cevanını vermiştir, ama hayır ben hiç steroid kullanmadım diyememiştir.

hayatını spordan kazanan ve hayatını spora adamış birisi için 5 yılda alınan bu verim çok bişey mi sizce?
aramızda dahi bu sporu sınırlı imkanlarıyla yapıp 1-2 senede bundan daha büyük değişim gösteren arkadaslarımız mevcut
bence abartılacak bi durum yok

Son maçta da Badr Hari de onu fena hırpalamıştı.

Son maçta da Badr Hari de onu fena hırpalamıştı.

k1 de en son badr hirpalamisti fakat alistair mma de yapiyor ve strike force sampiyonu :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:46 ----------

300kg DeadLift yapiyormus

https://www.youtube.com/watch?v=oDw3tUuoLpM

Pek alakalı olmasada boks konusundada favorim bu adamdır. Roy jones jr. Daha hızlı, çabuk ve etkili vuran birisini daha görmedim.

https://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

roy jones jr 'ı bende çok severim. Ama mma dövüşünde tek bir stil kullanan dövüşçülerin şansı yoktur. Bunu mma turnuvalarında gördük, ne boksörler ne karateciler geldi ama brazillian ju-jitsu masterları açık ara şampiyon oldular hep. Bütün mma dövüşçülerinin birden fazla antranörü var, kickbox,box,judo,jujistsu,sambo vs.. Yani en hızlı popülerleşen mma ve ufc dövüşçüleri için iyi olmanın tek yolu süper fit olmak :) Fedorun hayranları arasında hiçbir maçını kaçırmayan van damme, rusya başbakanı putin,mike tyson ve birsürü ünlü isimle ve dövüşçüler var, resimleride var nette. Bütün dövüş sporları otoriterlerinin kabulu birşey var ama (ufc kurucusu Dana White'ın ağzından) tiger woods,micheal jordan,muhammed ali ve fedor emelianenko. Yani çoktan efsane oldu adam ayrıca yine bu otoriterler hangi dövüş dalında olursa olsun #1 ağırsikletin fedor olduğu. Ayrıca diğer dövüşçülerin ve ünlülerin fedor hakkında sözleri var bu linkte çok eğlenceli okumanı öneririm http://www.sherdog.net/forums/f61/fedor-quotes-614636/ :) şu en çok beğendiğim;

Liddell: 'I'll fight anyone, Silva? Yeah sure, Quinton Jackson? Sure, Randy Couture? Sure'

Reporter: 'What about Fedor Emelianenko?'

Liddell: 'Well if I'll have to...I'll fight him...if I have to'

tyson gençliginde ki haliyle gelmiş geçmiş en büyük boksordu bence. roj jones jr u videolardandan izleyebildigim kadar izlemişimdir hızlı dövüşüyor ve iyi yumruk atıyor ama boksta rakibe saygı duymak zorundasınız. her ne olursa olsun meslektaşınız olan ve sizle maç yapan birine maç içerisinde saygısızlık yapmamalısınız. roy jones dövüşmeyi ögrenmiş ama biçok şeyden geri kalmış gibi gorunuyor o yüzden itici geliyor bana bu adam.

mma da başarılı olan sporcular birden çok dövüş sporu ile ugraşmış oluyorlar. ama demek degildir ki bütün boksorleri karetecileri dovebilicek yetenektedirler.
çok usta bi kareteci kendini yakalatmamaya dikkat eder ve bacaklarını iyide kullanıyorsa başarılı olabilir. savunma sporlarının birbirinden üstün olup olmadıgı tartışılıyor bi çok yerde bence bu yanlış hangi spor olursa olsun tam olarak ögrenebilmişseniz alanınızda iyi bi dövüşcüyseniz her zorlugun altından kalkma olanagınız vardır.

Alistair'e saygimiz sonsuz, fakat fotolara bakilirsa kolunu bacagini ensesini gectim, adamin kafasi bile kocaman olmus. Keramet at etinde mi acaba?

+91 kilo sikletinde yarışmak için bu hale geldi yoksa vücudum şişsin güzel gözüksün diye değil =) zaten öyle olsaydı 2004 teki hali bi çok vücutçunun hayali o formu korurdu.

tabi ki "steroid" !...)))

qwreem ,eski bi muay thai şampiyonu aynı zamanda, k-1 da da zirvelerde...k-1 da olanlar da bi çok kimse "steroid "kullanırlar...gerçi, bi ara 1998 lerde bayağı abarmıştı, bi sene sonra gmrdüklerimizi tanııyamamıştık,ama sonra dövüşcüler hatalarını anlayıp bi bölümü normale döndü...hele konu "mma "olunca bi başka olur steroid ...(((

Back
Yukarı