Allahını Seven Yardım Etsin Kilo Veremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler yaş 17 3 ay sonra 18e gircem boy 1.70 kilom 80
http://i.hizliresim.com/1jkE2A.jpg
http://i.hizliresim.com/1jkEYj.jpg fotolarımda bunlar bu zamana kadar 500 kere diyete başlayıp bırakmışımdr yapamıyom olmuyo sizce bu vücut düzelirmi birde annemde kısa boylu şişman tıpatıp ona çekmişim genlerden şansızsım ztn ordan üzülüom hep bana beslenme artık çalışma programı verebilecek varmı hergün 25dk koşu yapıyom hafif tempo sonra ağırlkık fln ama hiç sonuç alamadım birde size tanışim dedim fit bir vücudum olsu yeter düz giydiğim elbiseler yakışsın yeter öle abartı kas istemem çünkü yapamam :(

diyet yapamam diyorsun o zaman kasma bosuna hayatini yasa ye ic bi kere gelinir dunyaya

Vucut duzelir neden duzelmesin calistiktan sonra.Ama calismak yetmez beslenmene dikkat etmen gerek gunluk kalori ihtiyacinin 500 altinda al.kaliteli yaglar kullan zeytinyagi, kuruyemis.protein bol tuket kilon basina 1.5 2 kadar.karb azalt kepekli makarna kepekli bulgur yulaf kaliyeli karblar al abartmadan.yesil cay ve sekersiz kahve tavsiye ederim.ancak antr progrsmi ve beslenme programi istemek forum kurallarina aykiri zaten kimse ugrasmazda ama ozetle bunlar soylenebilir yardimci olabilir belki bu dediklerim once agirlik sonra kardio yapsan daha iyi olur sanki..

Bende senin gibi olsam. Banada yardım etsinler benimde boy 1.80 kilo 55 bayrak direği gibi geziyorum ortalıkta.

diyet yapamam diyorsun o zaman kasma bosuna hayatini yasa ye ic bi kere gelinir dunyaya
yok diyet yapamam diye birşey yok her defasında bıraktım çünkü sabah 3 zeytin kibrit kutusu kdr peynir fln bunla doymayı bırak 2-3 saat sonra açılıktan mideme ağrılar giriyo o yüzden bırakıyom böyle fazla aç bırakmıcak bir program arıyom çünkü çok acıkıym ağrılar giriyo karnıma dayanamıom[DOUBLEPOST=1406048290][/DOUBLEPOST]
Bende senin gibi olsam. Banada yardım etsinler benimde boy 1.80 kilo 55 bayrak direği gibi geziyorum ortalıkta.
keşke bende senin gibi olsam yerim yerim çalışrım kilo alınır her türlü vermk çok zor

yok diyet yapamam diye birşey yok her defasında bıraktım çünkü sabah 3 zeytin kibrit kutusu kdr peynir fln bunla doymayı bırak 2-3 saat sonra açılıktan mideme ağrılar giriyo o yüzden bırakıyom böyle fazla aç bırakmıcak bir program arıyom çünkü çok acıkıym ağrılar giriyo karnıma dayanamıom[DOUBLEPOST=1406048290][/DOUBLEPOST]
keşke bende senin gibi olsam yerim yerim çalışrım kilo alınır her türlü vermk çok zor
Kardesim acikladim ya kac cumleyle bilmiyorum.ac kalarak olmaz diyet

bu nasıl bir başlık ismidir kardeşm elalemin inancını sömürüyorsun. Kendin söylemişsin diyete başlayıp bırakıyormuşsun. Bırakmıcaksın o kadar başka bişeyi yok bu olayın sabit baslıkları oku beslenme idman programları var sabitlerde

Bırakıcaksan bence hiç başlama . Ara öğünde koy doymuyosan ara öğünlerle doyarsın günde 3 lt su iç kardiyo yap imkanın varsa salona git.

ateistlerden yardım istemiyorsun yani :) neyse yinede tavisyede bulunalım uykunu düzenle kesinlikle meyve dahil şeker yeme en azından belli bir süre için meyve yeme multivitamin desteği alblirsin. ekmek tarzı hiç bir şey tüketme pilav makrnada. mercimek bulgur tarzı karbonnhidratları al lalacaksan oda kısıtlı olsun bol bol protein al salata ye zeytin yağı ile. ve yürüyüş yap. koşmak illa şart değil. ama hergün mutlaka yürü.

ekleme: kola içiyorsun gibime geliyor onuda kes içiyorsan ;)

Gardeş fit doğulmaz fit olunur.

Öyle aç kalarakta diyet yapılmaz.Günde 40 dakika kardiyo yap.Yağ dan uzak dur.Çikolata filan yeme kilo verirsin.Kendi kendine yapıcaksın beslenme programını ama örnek :

Sabah-3 yumurta beyazı, yulaf ezmesi ,peynir zeytin domates
ara öğün-Elma
Öğlen-Pilav,makarna vb karbonhidrat (Ama börek filan yemiceksin ve abartmıcaksın karbonhidratı)
ara öğün-Süt,yoğurt vs
Akşam-Göğüs eti,lor peyniri

Örnek vermesi açısından yazdım bu tarz bir program oluşturacaksın kendine.Yaptıktan sonra forumda paylaş yanlışları sölyeriz

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı