Senior_Duke
Yeni Üye
Merhaba. Bende evde çalışanlar grubundanım. Almak istediğim bazı ekipmanlar var ve aklım oldukça karışık.
Başlangıç olarak almayı hedeflediklerim;
50KG Döküm Dumbell Set
Ağırlık sehpası
Kapı barfiksi
Swissball
Z Bar
50KG Döküm Dumbell set konusunda 2 marka arasında kaldım.
Bunlardan biri ''Voit'' diğeride ''York'' markasının setleri.
Voit'i nette 224 ytl'lik bir fiyata buldum. York ise 280 ytl. York hakkında yorumlar iyi değil kromajlar çabuk dökülmüş.
İlk sorum acaba Voit mi tavsiye edersiniz yoksa York mu?
Bir diğer konu Z Bar. Yorumları okuduğumda düz barla çalışmanın yeni başlayanları zorladığı yönünde. Ben ağırlıklı olarak göğüs çalışmayı planladığımdan bu noktada aklım karıştı. Acaba ekstradan Z bar almalımıyım? Yoksa Dumbell setinin içinde gelen 183 cm'lik düz bar yeterli olur mu?
Son olarak en büyük kararsızlığım ağırlık sehpası. Fiyatlar oldukça yüksek. Göğüs, mekik, kanat gibi çalışmalar için en iyi alet hangisi olur bir türlü karar veremedim. Çok hareket yapabileceğiniz ekipmanlar oldukça pahalı. Başta açılı bir mekik sehpası almayı düşündüm ama bench press zor.
Bana yol gösterebilirseniz sevinirim.
Başlangıç olarak almayı hedeflediklerim;
50KG Döküm Dumbell Set
Ağırlık sehpası
Kapı barfiksi
Swissball
Z Bar
50KG Döküm Dumbell set konusunda 2 marka arasında kaldım.
Bunlardan biri ''Voit'' diğeride ''York'' markasının setleri.
Voit'i nette 224 ytl'lik bir fiyata buldum. York ise 280 ytl. York hakkında yorumlar iyi değil kromajlar çabuk dökülmüş.
İlk sorum acaba Voit mi tavsiye edersiniz yoksa York mu?
Bir diğer konu Z Bar. Yorumları okuduğumda düz barla çalışmanın yeni başlayanları zorladığı yönünde. Ben ağırlıklı olarak göğüs çalışmayı planladığımdan bu noktada aklım karıştı. Acaba ekstradan Z bar almalımıyım? Yoksa Dumbell setinin içinde gelen 183 cm'lik düz bar yeterli olur mu?
Son olarak en büyük kararsızlığım ağırlık sehpası. Fiyatlar oldukça yüksek. Göğüs, mekik, kanat gibi çalışmalar için en iyi alet hangisi olur bir türlü karar veremedim. Çok hareket yapabileceğiniz ekipmanlar oldukça pahalı. Başta açılı bir mekik sehpası almayı düşündüm ama bench press zor.
Bana yol gösterebilirseniz sevinirim.