almanyadaki supplementler

dayım almanyaya gidiyor.duyduğuma göre supplementler almanyada buraya göre daha ucuzmuş.bana önerebileceğiniz bir ürün varmı?çünkü aldırıcamda ne aldırıcağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

overmars dedi:
dayım almanyaya gidiyor.duyduğuma göre supplementler almanyada buraya göre daha ucuzmuş.bana önerebileceğiniz bir ürün varmı?çünkü aldırıcamda ne aldırıcağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
weider ve power man markalarının fabrikaları orada mevcut.

overmars dedi:
şöyle önerebileceğin bir amino asit ve protein tozu gibi bir ürün varmı.ne almamı tavsiye edersin?
almanyanın onder fırmalarından power man urunlerınden whey proteın alabilirsin.getırecek olan kişinin ımkanı varsa 10 lbs olanlarından tercıh etsın.senı uzun sure ıdare edecektır.amıno asıt olarak ıse piyasada fazla mıktarda bıtkısel agırlıklı dolasıyor.whey olmasına ozen gosterın.

almanyada supplementler ucuz ama tabii ki dolar ile euro´nun arasindaki farki da göz önünde bulundurmak lazim. iki bucuk kiloya yakin markali protein tozunu 40 euroya falan ismarliyorum internetten. ama türkiyeden ismarlayanlar icin euro nun ytl den daha degerli olmasi ve posta parasi ödenen paranin bayagi bi artmasina neden olabilir. saygilar.

Dayina söyle adrese teslim(nachname) ile optimum nutrition whey protein,weider amino blast mega forte(bu sitede bazilari bu aminoyu 20 sise oldugu icin 20 portion zannediyo :) aslina 60 portiondur ve kullandigim en kral üründür),weider pure creatin monohydrat,birde arada bir cerez gibi atman icin 13 euroya ultimate 2002 super whey aminos var onlarda güzeldir ....

Back
Yukarı