Altın Çilek Önerir misiniz ?

Arkadaslar yaza kadar göbek bölgemdeki yağları vermem lazım.Yalnız kas kütlemden kaybetmek istemiyorum.Deneyen varsa acıklayabilirmi acaba ? Kaslarımı eritmeden verimli yağ yakabilir miyim ?

bu senenin modası altın çilek!
geçen sene elma kromdu
seneye taş karpuz olacak benden söylemesi.

göbek bölgesini eritmek için diyet yeterli olmuyor malesef. kendimden de biliyorum. Kardiyo ve spor yapmalısınız. yoksa benim gibi 7-8 kg verirsiniz ama göbekte 1-2 cm falan incelirsiniz...

Özverili yorumunuz için teşekkürler.
20dk normal tempo yürüyüşten sonra 2km koşuyorum.İkindi zamanı ise yarım saat ağırlık çalışıyorum.Dediğiniz gibi 7-8 kilo verirsem mutlu olucağım.Göbek bölgesi içinde sanırım ekstra mekik çekmem gerekicek.

yılmaz586 sen biraz bu ürünü sihirli gibi düşünmüşsün ama değildir. yani demek istediğim ne kulanırsan kullan spor yapmadan ve diyetle bu sporu desdeklemeden yağ yakımı yapamazsın. yağ yakımınıda direk göbektende gitsin diyemeyiz tabiki. saygılar.

Son düzenleme:
Diyet ve spor faktörlerini cok iyi biliyorum.Sadece zayıflama süresini kısaltmam acısından ne kadar faydalıdır diye sormustum.Cevaplara göre cok faydalı bir ürün değil.Almayacağım.

altın çilek yarın altın muz olur başka zaman altın havuç tamamen kandırmaca bence....

altın çilek yarın altın muz olur başka zaman altın havuç tamamen kandırmaca bence....
yakında yok altın muz diet altın havuç tarak tarak yapar gibi çilek benzeri saçma şeyleri daha çok duyucağız anlaşılan insanlar neden böyle şeylere inanıyorlar bir türlüm anlıyamıyorum.

yazık ya şu hapa para veren kişilere acıyorum abi şu habere bi bakın http://sondakika.com/haber-zayiflama-hapi-kullanan-kadin-oldu-2723138/ .
Sonra bi tane bakan var hayati yazıcı adında ben onun anladınız ... daha Türkiyede ne olduğu belirsiz ürünler satılırken hiç bi inceleme yapılmadan neyin yararlı neyin yararsız olduğunu bilmeden ve büyük firmalar istedi diye yurtdışından suplement getirmini yasaklıyo yazık ya bu zihniyet daha ne kadar böyle gidecek anlamıyorum.Adamın konuylada alakası yok sorsanız hiç bi cevap veremez yani sırf disb. felan korumak için.

yalan dolan işler bunlar inanmayın...Birileri para kazansın diye böyle söylentiler cıkar.... Daha iki gün önce haberlerde çıktı altın çilek hapı kullanan kadın öldü diye...

http://www.habervitrini.com/unlulerin_altin_cilek_hapi_gariban_kadini_oldurdu-531987.html altın çilek hapı kullanan bir kadın ölmüş haberin ayrıntıları linkte tıklayıp öğrenebilirisniz. http://www.beyazgazete.com/video/2011/05/13/altin-cilek-hapi-oldurdu-atv.html burda da haberin videosu var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:18 ----------

bu senenin modası altın çilek!
geçen sene elma kromdu
seneye taş karpuz olacak benden söylemesi.

göbek bölgesini eritmek için diyet yeterli olmuyor malesef. kendimden de biliyorum. Kardiyo ve spor yapmalısınız. yoksa benim gibi 7-8 kg verirsiniz ama göbekte 1-2 cm falan incelirsiniz...

Güzel espiriymiş :D:D:D:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
Back
Yukarı