Altınkılıç Kefir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tats
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tats

Üye
100g da
Enerji....58
Protein 4.0
Yağ...3
Karbonhidrat...5
Kalsiyum....120

Eskiden İçim Kefir içerdim de bulamadım bugün markette. Küçük meyveli kutularda vardı, 6.2 g gibi protein miktarı vardı 100g da.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Beslenme

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Beyler söylemesi ayip kefir aldım aktardan süte karıştırdım 24 saat karanlık yerde kavonoz içinde beklettim. Dibinde tortular oluşmuştu ama kıvamda ve tadda bir farklılık göremedim gibi anormal bir durum mu ?

Beyler söylemesi ayip kefir aldım aktardan süte karıştırdım 24 saat karanlık yerde kavonoz içinde beklettim. Dibinde tortular oluşmuştu ama kıvamda ve tadda bir farklılık göremedim gibi anormal bir durum mu ?

yok arkadaşım, anormal bir durum yok. Kefiri süzdükten sonra kavanozunu yıka, o mantarı da yıka, -aman dikkat, mantarı metal süzgeçle süzme, plastik süzgeçle süz-.
Kavanoza yıkadıktan sonra sütü koy, daha taze gibi olsun. Ama çok önemli, metal değmesin mantara.

100g da
Enerji....58
Protein 4.0
Yağ...3
Karbonhidrat...5
Kalsiyum....120

Eskiden İçim Kefir içerdim de bulamadım bugün markette. Küçük meyveli kutularda vardı, 6.2 g gibi protein miktarı vardı 100g da.
Çilekli olanlar için de mi aynı bu? Pakette 100 g için 95 kcal diyor ancak ml cinsinden yazmıyor

Back
Yukarı