Vallahi bende buna benzer şeyler yapiyorum, pilavin üstüne yumurtayi kiriyorum, beraber mikrodalgaya sokuyorum, tam olarak beyazı cıkmıyor, amab bir miktar pismis oluyor yumurta, alin size ekstra protein.
Ben Jan99'un dedigi yöntemi tuttum, alternatif olarak dedigim gibi, bu karisimi mikrodalgada ısıtırım, son derece besleyici gorunuyor.
Cig yumurta yemek risktir ama arkadaslar, salmonella'ya yakalanmak, lotoda 6/49'u tutturmak gibi az bir risk!
Reklamdaki gibi, sizede cikabilir, ama cidden cok cok dusuk bir ihtimal.
Hergun 12 yumurtayi icen bir arkadasim vardi, zaman zaman bahsederim, 49 cm. kollu dostum

Shaker'ı açtığı zaman fıssss diye ses çıkarmış, kokusu ofiste dillere destanmis (guvenilir sahitlerden duydum)
Neyse, bunu yapipta kollari 49'a dayayan ve salmonella olmamis bir dostum olduktan sonra ben senin yaptigini son derece risksiz buluyorum.
1 tane cig yumurta, biotin eksikligide yapmaz, cunku sarisinda zaten biotin bulunuyor.
Cok adet cig yumurta icenler (beyazini) biotin alarak sorunu cozuyorlar, riskli bir olay, ama salmonella oldurucu bir hastalik degil, 2 gun agir ates yapip gecen bakteriyal bir hastalik.