Amele Yanığı :D

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bu gün denize gittik bilerek güneş kremi sürmedim ve sırt bölgem kötü yandı yoğurttan başka neleri önere bilirsiniz ? :D bide ne kadar sürede geçer sizce perşembe günü sırt idmanım var duh :(

Krem sürebilirsin. Yalnız dediğin amele yanığı değil. 2 gün önce arkadaşla bostancı sahilden fenere kadar koştuk. Feci amele yanığı olmuşum. Güneşlenmem lazım :)

Merhaba arkadaşlar bu gün denize gittik bilerek güneş kremi sürmedim ve sırt bölgem kötü yandı yoğurttan başka neleri önere bilirsiniz ? :D bide ne kadar sürede geçer sizce perşembe günü sırt idmanım var duh :(

Krem sürmemekle doğrusunu yapmışsın fakat ya yanlış saatte güneşe çıkmışsın yada kalman gerekenden fazla güneşte kalmışsın.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:57 ----------

bi kere şunu söyliyim amele yanığı olmaz o o güneş yanığı olur asıl amele yanığı

bkz.
amele-yanigi_86295.jpg

Sırf şu durumda görünmemek için hoşlanmadığım halde şort yerine slip giyiyorum.duh

Back
Yukarı