American Pie 7: The Book of Love

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem testere serisi hemde amerikan pastası oldukça beğenerek izlediğim seriler.zaten benzer tarzda yapımlarıda ardı ardına patladı ama aynı güzelliği diğer varyasyonlarında yakalayamadım.izlemek yine zevkli olacak sanırım.

bende çıplak yolu izledim karnım agrıdı gülmekten 5. seri sanırım

Stiffler var mı acaba onsuz tadı çıkmaz galiba bu filmde hepsi evlenmiş olacak..

Yok evlenme fln olmuyo ama mutlu sonla bitiyo :D stiffler var deişmiş ama yerine geçen cocukda rolünü iyi oynamış. Stiffler arka planda kalmıs baya bu filmde.

Bence diğer serilerinin çok gerisinde kalmış bir film..

bence en güzeli 6. filmdi son filmi ise pek beğendiğimi söyleyemem önceki serilerin gerisinde.

7. film beklentilerin hiç birini karşılamıor Eski Ekip Olmadan Tadi çıkmıor Bnce Kötü bile deil vasat bir çalişma olmuş American pastası 5 ve 6. filmde amerikan pastası olmuştu zaten :)

Berbat bir filmdi izlediğim en kötü Amerikan pastası filmi.Çıplak yol ve Beta house da ki kadro bence kat kat daha iyiydi.

Büyük merakla izledim ancak bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Eski stiffler'ı aradı gözlerim ve diğer elemanları. Eğlenceli fakat hayal kırıklığı.

Back
Yukarı