amino kapsül kullanımı

arkadaslar amıno bolumune acıcaktım ama hep anket oldugundan ve bb de yenı oldugum ıcın buraya acayım dedım yanlıs yerse affola sorum su amıno kapsuller antrenmandan once mı sonra mı alınmalı ?

arkadaslar amıno bolumune acıcaktım ama hep anket oldugundan ve bb de yenı oldugum ıcın buraya acayım dedım yanlıs yerse affola sorum su amıno kapsuller antrenmandan once mı sonra mı alınmalı ?

günboyu aç karna yemeklerden önce 2 tablet alabilirsin. ayrıca idmandan 30dk önce ve hemen sonra almandada yarar var.

eywallah sağolun bıde ben ıdmana bı gun gıdıp bıgun dınlenıorum beslenmeme ztn fazla dıkkat edıorum amınoyuda sadece antrenmandan sonra alıyorum 5 kapsul az da olsa faydası olurmu bole az kullandıgım takdırde de ?

Her ürünün değişik kullanım dozları ve şekilleri vardır aldığın ürünün üzerinde bu tür bilgiler mevcuttur. Ama kabaca sölemek gerekirse idmandan önce ve sonra alman uygun olur.

eywallah sağolun bıde ben ıdmana bı gun gıdıp bıgun dınlenıorum beslenmeme ztn fazla dıkkat edıorum amınoyuda sadece antrenmandan sonra alıyorum 5 kapsul az da olsa faydası olurmu bole az kullandıgım takdırde de ?

bide şunu belirtmekte yarar var amino asit artı protein kullanırsan etkisi daha fazla olur. sadece amino asit ağır idman programları için yetersiz kalabilir. proteinsiz ve karbonhidradsız kalan vucut idman sonrası katabolik etkiye maruz kalabilir.

Back
Yukarı