Aminoasit mi ? Creatin mi?

merhabalar,

6 aydır body building yapıyorum. bu zamana kadar 4. ve 5. aylarımda bir kutu (5 lbs. ) optimum nutrition %100 whey kullandım.

biraz daha kilo almak istediğim için optimum nutrition serious mass (6 lbs.) aldım ve dün kullanmaya başladım.

bu bilgilerden sonra şimdi asıl soruya gelelim...

kullandığım gainer'a ek olarak aminoasit mi yoksa creatin mi kullanmalıyım?

optimum nutrition BCAA
optimum nutrition AMİNO (softgel)
Optimum nutrition Nitric Boost

gibi ürünler var, bunlardan herhangi birisini kullanabilir miyim? ya da siz ne tavsiye edersiniz?

ustalardan, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

aminoasitle creatine işlev yönünden çok farklı ürünler fakat şuan için creatine kullanımı definasyona gireceksen uygun değil su tutarsın aminoasit daha iyi gibi... Creatini de eylül gibi almalısın.

kolay gelsin...

bende aminoasitten yanayım... ama hiç kullanmadığım için hangi ürün iyidir bilemiyorum, forumdan yorumları okudum, okudukça da kafam karıştı...
aynı ürüne iyi diyen var kötü diyen var...
optimum kaliteli bir marka ama amino'su iyi değil diyen var...

Optimum BCAA almak sanki mantıklı gibi geliyor...

Aycan eğer optimum whey kullanıyorsam şuan için bcaa ya ihtiyacın yok. Yazdığın ürünlerden optimum nutrition AMİNO (tablet bence daha kullanışlı taşıma yönünden vs. tabi yutabiliyorsan) Optimum nutrition Nitric Boost veya glutamin alablirsin.

şu anda optimum whey değil de optimum serious mass kullanıyorum (dün başladım)

AMİNO da yutma problemi yaşadığını yazan arkadaşlar var... softgel olanı sanırım kolay yutuluyor...

öyle ama onuda yanında taşıması imkansız. İlk başlarda belki zorlanırsın eğer zorlanırsam bile çiğneyerek de kullanılabilir. Tabi tercih senin fiyatları aynı sayılır zaten..

şu anda optimum whey değil de optimum serious mass kullanıyorum (dün başladım)

AMİNO da yutma problemi yaşadığını yazan arkadaşlar var... softgel olanı sanırım kolay yutuluyor...

softgel olanı kolay yutuluyor fakat normali ile softgel ürünün içerikleri farklı,normal amino2222 softgele kıyasla daha iyi,dikkatli olun

softgel olanı kolay yutuluyor fakat normali ile softgel ürünün içerikleri farklı,normal amino2222 softgele kıyasla daha iyi,dikkatli olun

sanırım sen optimum 2222 kullandın...
tavsiye eder misin? veya başka tavsiye edebileceğin markalar var mı?

arkadaşlar optimum nutrition amino 2222 almaya karar verdim, ileriki dönemlerde de whey + amino + creatin kombinasyonu uygulamayı düşünüyorum.

saygılar sunarım!

Back
Yukarı