Anımal cuts + nitro + pak + ventolin // Yağ Yakım günlüğüm GÜNCEL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ehueh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ehueh

Üye
Selam, Kas kaybetmeden yag yakmanın ne kadar zor oldugunu hepimiz biliyoruz bende suplementlerle yaptıgım bir kürü ve gelişimi sizinle paylasmak istedım... Artık kararımı verdim.. bu karmaşıklık beni bitiriyordu. sustanon vs gibi kürlere yönelmekten hocalarımız sayesinde vazgeçtim ve şimdi yağ yakım suplement kürüyle bakalım neler yapabilcez..

3,5 aydır bu sporu yapıyorum 1,77 boyum kilom 83,5 ne kadar kas ne kadar yağ oranım oldugumu bilmıyorum en kısa zamanda onu hesaplıyacagım bir yer bulup hesaplıcam...

Vucut ölçülerim soguk

kol - 41
omuz - 126
gögüs - 109
bel - 97
BacaK - 109
CalF - 109

Boy - 177
Kilo - 83,5

HADİ HAYIRLISI :)

Şu anki Vucut Fotograflarım

Eklentiler

• CIMG1172.jpg
    CIMG1172.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 1.223
  • CIMG1173.jpg
    CIMG1173.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 947
  • CIMG1175.jpg
    CIMG1175.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 1.026
ilk kürüm

sabah kalkar kalkmaz
1 porsiyon saf protein
1 ventolin 4mg
1 pak anımal pak

kahvaltı 5 yumurta beyazı
mısır gevregıne karıstırılmıs yulaf ezmesi

araöğünlerde muz mandaline vb

sabah body antrenmanı süper set
antrenman sonu
1 porsiyon saf protein
1 adet wheybar

200 gram tavuk pilav salata vs

aksama dogru 1 pak anımal cuts 1 pak nıtro 1 adet ventolın
50 dk kardio calısması

ara ögünlerde meyve eti form ürünleri

aksam yatarken 5 yumurta beyazı 1 porsion saf protein

gunde iki kez antreman yapıp 50dk kardıo fazla bence .

20 dk sı koşuda geçiyor HIIT olarak 30 dk sı kardioya giriyor yazmayı unuttum

bende cıddı yaglar yaktım ve sımdı gene yakmaya karar verdım . bence antremanını bolme 30 dk kosu bandı ve super set yeterlı kosu bandında da egımı hızı sureklı degıstır

Bence Cuts ve ventolin bir arada uygun değil sağlık açısından problemlere neden olabilir. Ventolinden vazgeçsen iyi olur.

Bunun dışında ağırlık çalıştığın günlerle cardio günlerini de ayırmakta fayda görüyorum vücuda dinlenmek için süre ver. Ayrıca cardio yu HIT giriyorsan arkasından birşey yapmaya da gerek yok 20-25 dk HIT yap bitir.

göz önunde bulundurcam bugun kürün 2. günü 4 gün body antrenmanlarında 20 25 dk HIIT koşudan sonra süper setlerle gireceğim diğer 2 gün cardio olarak 50 dk gireceğim

bu arada astım hastası oldugum için ventolinin çok fazla yan etkısını görecegımı dusunmuorm?

Yukarıdaki arkadaş gibi ben de animal cut la ventolini bir arada kullanma tavsiyesini verecektim ama astım hastasıysan 'herhalde' sorun olmaz. Yine de yan etkilerini fazla hissedersen cuts ı bırakabilirsin.

Son düzenleme:
ellerim falan çok az bi titreme oluyor ama titreme basladıgı anda spora giriyorum mükemmel verim alıyorum güç artışı vs hersey süper gidiyor. ve 2 gün oldu vucutta buyuk oranda değişme var. uyku problemıde yasamıyorum. bu arada günde 2 fincan kahve ile destekliyorum

Spordan sonra herhangi bir el titremesi , tansiyon sorunu , yüksek kalp hızı falan bu gibi şeyler oluyor mu? 1,5 - 2 saat sonra mesela ?

yok hiç bi sorun yok sadece vücut ısısı tavan yapıyor. yatakta uyurken bile yagların yandıgını hissediyorum vucudum alev gibi

Allah allah ya :) 2 günlük bu değişimde büyük ihtimal su da kaybetmişsindir ama gelişimini merak ediyorum konuya ara ara mesaj at takip edelim bizde

şu anda koşu bandında çıktım nabızım 135 e kadar çıktı 20 dk lık HIIT Programın 10 dk sı aralarla 9. seviyede 1 er dk ve sonlarda 2 kere 2 ser dk sürekli koştum.

bisiklet 10 dk nın 5 dk sını aralarla maxımum hızda 30 sny sürdüm

koşuların ardından 2 dk ip atlama ve sonrasında minderde durmadan 100 mekik çektim ama karın kaslarım çok fena şekilde kasıldı kitlendim nedeni nedir acaba ? resmen kaslarım birbirine girdi çok acı çektirdi

mekikleri düzene soktum günde 1000 mekik enseme havlu geçiriyorum dinlenmeden 30 çeyrek 30 tam olarak yani 30 çeyrek yavas yavas 30 tam hızlı hızlı sonra tekrar 30 çeyrek hiç dinlenmeden böyle devam ediyorum 1000 tane yapıp bırakıyorm. gerçekten çok güzel terletiyor. ve çok fazla kasılma olmuyor kitlenmiyor. daha sonrasında alt karın çalıstım oda düz sehpada bacaklarımın hepsı dısardan yatıyorum ayak uclarım gergin bir şekilde 20 tane çeyrek kaldırıp indiriyorum 20 tane yarım 20 tane tam yapıyorum 4 set. kasıklarımda gerginliği hissediyorum adonis kaslarım çalışıyor sanrım

yağ oranım %25 bu arada netten ölçülenler dogru ise.

bu arada takip etmediğiniz için tşkler :)

Aynı kombini bende sipariş ettim mart 1 de gireceğim inşallah. Takip ediyorum . ALLAH yardımcın olsun .

3. kürüm beslenmem aynı ama artık 2 programı aynı gun yapmıyorum 4 gün body 2 - 3 gun kardio kardıo yaptıgım zamanlar pak almıorm body yaptım bugun ve sadece bacak calıstım..

pak cuts nıtro ard arda ıctım 10 ar dk arayla sabah bir ventolın

belim 3. günde ölçtüm ve 94 oldugunu gördüm ve bu benı gercekten azımlendırdı :) durmak yok yola devam :))) ve kilo kaybım yok hala aynı kilodayım.

bu arada sormak istediğim soru kosarken ve bisiklet sürerkende bacaklarımız çalısıyor testesteron oranı artıyormu ?

Back
Yukarı