muscletech ürünlerini faydalı olduğu için değil ismi olduğu için jay cutler kullandığı için ve adanada sudan ucuz olduğu için bizim milletimiz tarafından tercih ediliyor , 1 senelik adam nano x9 ile aplodanı kombine ediyor , ama bilmiyorki bastığı kiloyla kullandığı ürün orantısız ve bunu vücut kullanmadığında karaciğer zorlanıyor , ben doktor veya bilim adamı değilim ama her zaman söylüyorum aldığın malzemeyi laboratuara götür bi analiz ettir içinden çıkanları bir gör sonra içmeye devam et !!! , hepimiz spor yapıyoruz güzel bir görünüme sahip oluyoruz ama motivasyon harici jay cutler resimlerine falan bakmak aşırı supplement kullanımına sonrada steroid kullanımına teşvik ediyor , gaza gelin ama karaciğeride mahvetmeyin , elden geldiği kadar ürünler hakkında yazılar yazılıyor zaten , yeni başlayan adam önce iyi beslencek sonra amino alacak sonra creatin ve whey proteinini alacak , iyi kilo bascaak haftada 4 gün mutlak suretle antremanını yapacak , ağırlığa girmeden kasları güzelce ısıtacak ve soğuk havalarda vücudu sıcak tutacak , bunları yapma sonra bas parayı al proteini eeeeee ? sonra "eee ben büyümedim bu ürünler para tuzağı" yok öle şey , kendimden örnek vereyim size kol ölçümü korumak için 4 aydır yediğim yumurta ve ciğerin hayli hesabı yok , peki neden ? beslenme bu işin temel taşıdırda ondan