Anako Pastörize Sıvı Yumurta Akı

• Borsada olduğu için sabit bir fiyatı yok. 15 adetli kolilerde satılıyor. İsterseniz daha azda getiriyorlar. 2 hafta önce kolisine 120 TL ödedim. Dün gelen kolisine 106 TL.
  • 1 aylık miyadı var.
  • Ben çiğ tüketiyorum. Pişip tüketen arkadaşlarım da var. İlk kullandığım hafta çok zorlandı mide. Artık sıkıntı yaşamıyorum.
  • Elma suyu veya ananas suyuyla 4/1 oranında kullanıyorum. (Diğer meyve sularıyla denedim tat olarak en içilebilir bunlar geldi)
  • Günde 1 litre içiyorum genelde.
  • Kokmuyor.
  • Sabahları kalktığımda wheyden sonra ve antrenman sonrası wheyden sonra içiyorum.
  • Temin için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ben çalıştığım iş yerine sipariş veriyorum.

11123597_10153247905867210_2059377362_n.jpg
11216023_10153247909697210_485194448_n.jpg
11256481_10153247905957210_1034340546_n.jpg

Fiyatı nedir, nerede bulabilirz vs. daha detay verirsen faydalanırız sanırım. Ucuz olduğunu sanmıyorum gerçi.

Arkadaslar ben direk tozunu aldim fiyat olarak daha uygun 1kg geliyor 59lira ve 240 ila 260 yumurta beyazina tekabul ediyor 100 gr albuminde net 82 gr protein vardi. hadi 75 85 arasi olsun yaklasik 40 gr toz 10 yumurta beyazina bedel hem saklama kosullari daha kolay su olmadigi icin bozulmuyor hem de fiyati tavsiye ederim arayan googledan bulabilir ama isteyene gene de pm atabilirim

Arkadaslar ben direk tozunu aldim fiyat olarak daha uygun 1kg geliyor 59lira ve 240 ila 260 yumurta beyazina tekabul ediyor 100 gr albuminde net 82 gr protein vardi. hadi 75 85 arasi olsun yaklasik 40 gr toz 10 yumurta beyazina bedel hem saklama kosullari daha kolay su olmadigi icin bozulmuyor hem de fiyati tavsiye ederim arayan googledan bulabilir ama isteyene gene de pm atabilirim
Hesapladim da fiyat olarak cok az bir kari var tozunun tamamen tercih meselesi

Çiğ yumurtayı nasıl sindiriyor miden @kaansahin.Ben yesem motor 1 hafta gelemez kendine :) şaka bir yana yumurtanın çiğ yenmesi biotin emilimini azaltıyor sanırsam.

Evet öyle bi dezavantajı var. Ama mecbur haşlama yemekten gına geldi. Olmadı dışarıdan biotin desteği alacaz :)

Organik yumurtayla kalitesi tartisilmaz muhtemelen ama bu devirdeki yumurtalarin kalitesi de muamma, gunumuz yumurtalarina nazaran kalitesi ne durumdadir bu ürünün ?

Organik yumurtayla kalitesi tartisilmaz muhtemelen ama bu devirdeki yumurtalarin kalitesi de muamma, gunumuz yumurtalarina nazaran kalitesi ne durumdadir bu ürünün ?
Kalite olarak çok bisey anlayamıyorum açıkçası. İçiliyor mu içiliyor. Sadece bunu kullansam faydası oluyor veya olmuyor diyebilirim ama tek bunu kullanmıyorum.

Bir hafta önce denediğım urun. Direk internet uzerinden numarasini bulup satis temsilcisiyle gorustum. Spor salonumun kapisina kadar numune olarak iki kutu getirdiler. Gayet de umutluydum tadindan vs.
Sonuç; pişirir pisirmez ev resmen damizlik hayvan gibi koktu tiksindim yiyemedim ikisini de lavaboya doktum. Her sabah kirarim ben yumurtami :D

Back
Yukarı