animal cut+nitro+dymatize elite whey nasıl?

Arkadaşlar,

Aşağıdaki şekilde suplement kullanımım var.

6 ay oldu BB 'e başlayalı.Antreman gününde şu şekilde kullanıyorum;

sabah cuts
antremandan önce cut+whey
antremandan sonra whey+nitro

sizce daha etkili kas hacmi için nasıl değişiklik yapmam gerekir yoksa bu şekilde yeterlimidir.Amino vs almama ayrıca gerek varmıdır.Tşk

animal cuts+nitro+dymatize elite whey

Animal Cuts yağ yakıcı biliyorsunuz dimi ?

öncelikle forumda aradığınız cevaplara ulaşabilmeniz için; 1-sabır göstermeniz 2-daha önceden buna benzer bir soru sorulmuş olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak arama motörunu kullanmanız gerekmektedir.

Forumdan öğrendiğime göre; eğer ki amino ve wheyi bir arada kullanıyorsak; idmandan hemen sonra amino; 30-40 dk sonra da whey almalıyız.

Bende yazdığın kombinasyonu görünce işte dedim. Benim kafamdaki definasyon kombinasyonu sadece ben protein tozu olarak Optimum Nutirition Whey Protein'i düşünmüştüm ama etrafımdan aldığım bilgiler Dymatize Elite Whey Protein'inde başarılı olduğu yönünde ancak kas yapmak istiyorsan kilo almayıda göze alıcaksın ve bu kilonunda elbette bir kısmı yağ olacak. Yani bu kombinasyonu ben definasyon dönemimde kullanırım Animal Cuts Kauss'unda dediği gibi yağ yakıcı ve yağ yakarken kas kaybını minimum düzeye indirmek için Animal Cuts'ı en iyi destekleyende Animal Nitro ve benim gibi çalışan biriysen gün içinde protein alımını vücut ağırlığına göre yapamadığın durumlardada Bunlarla birlikte Whey Protein'de kullanırsan sana çok iyi bir definasyon kombinasyonu olur ama hacim kombinasyonu olacağını sanmıyorum.

öncelikle forumda aradığınız cevaplara ulaşabilmeniz için; 1-sabır göstermeniz 2-daha önceden buna benzer bir soru sorulmuş olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak arama motörunu kullanmanız gerekmektedir.

Forumdan öğrendiğime göre; eğer ki amino ve wheyi bir arada kullanıyorsak; idmandan hemen sonra amino; 30-40 dk sonra da whey almalıyız.
cevap için tşk.cuts bitmek üzere istediğim gibi oldukça fazla göbekten kilo verdim.cuts almayı düşünmüyorum.Onun yerine pump alarak aşağıdaki kombinasyonu yapsam nasıl olur?
nitro(bitmek üzere daha almayacağım)+pump+whey ve amino asit

Back
Yukarı