Animal Cuts + IDS Whey Protein Kombinesi ile yağ yakmak

Animal Cuts da IDS whey de aç karnına alınması gereken ürünler. İkisi direk kombine edilebilir.

Örnek
1-Kahvaltı
2-ids protein+cuts (1'er servis)
3-öğle yemeği
4-ids protein+cuts (1'er servis)
5-akşam yemeği
6- Antrenman
7-tercihen yumurta proteini yada soya proteini (25-30 gram)

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu bilgiler doğrultusunda ; resmi bir dairede çalıştığım için verdiğiniz listeyi şu şekilde kendime uyarlayabilir miyim ?

07:00 kahvaltı
09:00 ids protein+cuts (1'er servis)
12:00 öğle yemeği
15:00 ids protein+cuts (1'er servis)
17:30 antrenman
19:30 akşam yemeği

Ayrıca yumurta proteini yada soya proteini (25-30 gram) demişsiniz. bunları öğünlere mi katmalıyım yoksa antrenman sonrası öğünde mi almalıyım? Ve bunu haftanın her günü mü devam ettirmeliyim? 3 haftadan sonra 1 hafta gibi dinlenme süreleri sanırım bu yağ yakıcı supplement kombinasyonunu kullanırken yer almayacaktır?

Son düzenleme:
ben de aynısını düşünüyordum..buna ben ayriyetten licarnitine dahil etmeyi planlıyorum.. ids deki glutamin takviyeside gayet iyi carbon hidrat ve yağ ise nerdeyse hiç yok sadece bi bcaa acaba lazım olurmu olmazmı diye aklıma takılan soru işaretleri var...

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu bilgiler doğrultusunda ; resmi bir dairede çalıştığım için verdiğiniz listeyi şu şekilde kendime uyarlayabilir miyim ?

09:00 ids protein+cuts (1'er servis)
15:00 ids protein+cuts (1'er servis)

Ayrıca yumurta proteini yada soya proteini (25-30 gram) demişsiniz. bunları öğünlere mi katmalıyım yoksa antrenman sonrası öğünde mi almalıyım? Ve bunu haftanın her günü mü devam ettirmeliyim? 3 haftadan sonra 1 hafta gibi dinlenme süreleri sanırım bu yağ yakıcı supplement kombinasyonunu kullanırken yer almayacaktır?

saat 15:00'de aladığın ids+cuts karışımı ile 17:30'daki antrenmanı çıkarman güç gözüküyor. Mümkünse akşam yemeğini yiyip antrenmana git derim. Aksi takdirde erken programından yılabilirsin.

Tabiki 1 haftalık arada cuts'ı bırakman lazım.

Cuts'a ayriyeten L-Carnitine ilave etmek bence bütçeye ziyan verir. Hem de çok şey farketmez. Carnitine 1 haftalık arada durumu güzel idare eder. Ancak tabiki aç karna alınan BCAA'lar kas kaybını mumkun mertebe önleyecektir.

bench_O

IDS içerik anlamında iyi bir ürün. Ama bir sonraki seçimin BSN Syntha, Cyto Musclemilk veya Designer whey gibi micronize bir protein kullanırsan, hem daha kolay karışıp insanı sinir etmeyen bir ürün alırsın hem de tadı nispeten daha güzel olur.

Son düzenleme:
09:30 cuts (1 servis)
14:30 ids protein (1 servis)
17:00 cuts (1 servis)
19:00 ids protein (1 servis)

bu zamanlama olabilir mi? illa ki ikisini aynı anda mı almalıyım ?

yemek saat lerini bilemem ama ben sana bu kürü en sağlıklı nasıl yapıcağını söyliyim
cuts 1 paket sabah alınır + 1 paket idmandan 30, 45 dek önce alınır bence bunu değiştirmek anlamsız olur
ayrıca idmanda sonra whey almalısın ki kastan kabetmeyesin + yatarken 1 servis daha whey alırsan büyümeye yardımcı ve yarına yatırım yapmış olursun

Back
Yukarı