animal cuts mavi kapsüllü ?

arkadaşlar arkadaşım animal cuts getirdi dışarıdan paketlerin içince mavi kapsül var toplam 9 hap war 1 pakette bilgisi olan var mı daha önce mavi kapsül yoktu nerden çıktı bu

Bende kullanmıştım daha ve sölediğin gibi mavi kapsuller yoktu yeniden kullanmaya başladığımda fark ettim, fakat kutunun üzerini okursan değişenin sadece kapsul renkleri değil içeriğininde farklı oldugunu görürsün (eskiden su atmasıyla ilgili bariz bi bilgi yoktu açıklamada şimdi ise su sizi pufidik gösterir gibi bi ifade var :) ve o yeni kapsullerden biri diüretik etki adına yeni formulasyonda kullanılmış...

bende daha kutusunu acmadım ama oncekilerde yoktu biliyorum acıklama iyi oldu acınca sormama gerek kalmadı =)

arkadaşlar arkadaşım animal cuts getirdi dışarıdan paketlerin içince mavi kapsül var toplam 9 hap war 1 pakette bilgisi olan var mı daha önce mavi kapsül yoktu nerden çıktı bu

Arkadaşlar ürün bana geldi. Showdonose yazdı ona sormustum basta. Ürün bodybuilding.com dan geldi. Sasırdık içindekileri görünce ancak su an itibari ile sorun kalmadı kafamda benim. Gelen ürünün tr deki ürünlerle olan değerlerini karsılastırdım bana gelen ürünün cogu degeri daha yüksek termojenik komplex vs. Ve arkadasında örneğin; termejenic capsul red vs hepsinin tek tek renkleri verilmiş. Sizide bilgilendiriyim dedim ;)

sorun çözüldü o zaman hemde iyi bi şekilde ilgilenenlere teşekkürler

Back
Yukarı