animal pak stak nitro pump

==================

IDMAN OLDUGU GUNLER

KAHVALTI SONRASI ANIMAL PAK
IDMAN ONCESI , YARIM NITRO + PUMP
IDMAN SONRASI ANIMAL STAK + YARIM NITRO

==================

IDMAN OLMADIGI GUNLER

KAHVALTI SONRASI , ANIMAL PAK
OGLE YEMEGİ SONRASI , ANIMAL PUMP
UYUMADAN ONCE , ANIMAL STAK

==================

DOGRUMU KULLANIYORUM SIZCE?

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

iyi forumlar dilerim.

antremanıda yarım yapın oldu olacak:)

on günler;

sabah pak
antreman dan önceki öğünden sonra(aç olmaya dikkat)stak
antremandan 45 dk önce pump
antremandan 30 dk önce TAM nitro
antreman sonunda TAM nitro

off günler;
sabah pack
öğle yemeğinden sonraki öğünde aç karnına stak.
(antreman yapmayacağın günlerde pump a ve nitroya gerek yok, istenirse creatin tüketilebilir.)

önerim bu şekilde kullanmanız.

Bence 2 kez almana gerek yok yaw.

Kahvaltıda : Pak
idman öncesi : pump
idman sonrası : nitro

yatmadan ocne stak

iyi beslenirsen hoş bir kombindir.

supplementlerin kullanımı konusunda, maksimum etki için kullanım talimatlarına uyma taraftarıyım, 2 paket nitro gibi. elbette günde tek paket kullananlar da var karar sizin..

Kullanım talimatı diyorsunuz da Nitro Tech de günde 6 ölçek protein tozu öneriyor maksimum etki için. Bu kadarı da pes dersiniz. Kullanım şekli bence tamamen kişiye bağlı. Yoksa kutunun üzerindekiler pazarlama stratejisi tamamen. Sadece pre-workout supplementlerde kurallara uymayı yeğlerim.

bu arada birşey soracagım.

kapsül hapları hariç diğer hapları cok büyük ve yutamıyorum. cidden. kustum hatta bu sabah. bu büyük olan hapları ezsem vs toz haline getirsem öyle suyla yutsam bir ters etki olurmu? kapsül olanları yutuyorum sorun yok. :p

teşekkürler.

antremanıda yarım yapın oldu olacak:)

on günler;

sabah pak
antreman dan önceki öğünden sonra(aç olmaya dikkat)stak
antremandan 45 dk önce pump
antremandan 30 dk önce TAM nitro
antreman sonunda TAM nitro

off günler;
sabah pack
öğle yemeğinden sonraki öğünde aç karnına stak.
(antreman yapmayacağın günlerde pump a ve nitroya gerek yok, istenirse creatin tüketilebilir.)

önerim bu şekilde kullanmanız.
Diyelim ki öğle yemeğinden sonra idmana gidilecek.Stak'dan itibaren aç kalınacak.Peki idman aç karnına nasıl yapılacak?

zaten yemeğin üstüne idman olmaz;

en sağlıklı idman yemekten 2-2.5 saat sonra yapılır stak ı da 1.5-2 saat sonra alabilirsiniz
Şahsen idman öncesi yarım paket makarna yiyorum. 2-2.5 saatte acıkmak zor. Ki zaten acıkmak demek kan şekerindeki düşüş anlamına geldiği için aç karnına nasıl idman yapılır onu merak ediyorum.Aslında bu kadar sormamın nedeni şu animal serisine bende başlym diyorum o yüzden yani :)

Bu animal serisinin ne olduğunu kısaca anlatabilir misiniz?Ya da detaylı bilgi bulabilceğim bir link var mı?

Back
Yukarı